Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Radzio Shipbuilders
gotowa Tactiek Leszek
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 38.7
outstanding Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Pikuś rent richting de bal. Kubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubowicz met een sublieme pass. Surkis rent richting de bal. Surkis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wasilewski rent richting de bal. Wasilewski geeft een lange en hoge pass. Jachtunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachtunowicz geeft de bal voor. Holka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Navegador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navegador met een sublieme pass. Leszek rent richting de bal. Telles onderschept slim de pass. Telles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pikuś passt de bal in één keer door. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański speelt de bal door. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Jachtunowicz kopt de bal weg. Leszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel. Grudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Turski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Surkis neemt de hoekschop. Grudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özşahinbay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Shipbuilders 1:0

33e minuut.
Holka trapt de bal weg. Kubowicz probeert naar een medespeler te passen. Navegador speelt de bal door. Daar is Özşahinbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ... Grudziński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Shipbuilders 2:0

38e minuut.
Leszek verovert de bal door een tackle van achteren. Leszek geeft een lange en hoge pass. Łach is nu in balbezit. Szczerban onderschept slim de pass. Szczerban haalt uit met een fantastische trap. Holka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pikuś probeert de bal aan de voet te houden. Navegador is nu in balbezit. Navegador passt de bal in één keer door. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Piekański probeert naar een medespeler te passen. Kubowicz rent richting de bal. Pędziwiatr begaat een overtreding. Pędziwiatr krijgt een gele kaart. Kubowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Telles springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wasilewski passt de bal in één keer door. Piekański speelt de bal door. Herbin rent richting de bal. Szczerban onderschept slim de pass. Szczerban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 44%, Shipbuilders 56%.
RTS Radzio - Shipbuilders 2:0

48e minuut.
Kubowicz is nu in balbezit. Surkis rent richting de bal. Surkis passt de bal zonder na te denken. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Hajdo met een harde bal richting middenveld. Daar is Kerekes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerekes passt de bal met de wreef. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ... Grudziński bokst de bal weg. Klungelig pakt Turski de bal. Surkis rent richting de bal. Surkis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Shipbuilders 3:0

50e minuut.
Kubowicz geeft een lange en hoge pass. Özşahinbay kopt de bal weg. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel. Grudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Shipbuilders 4:0

56e minuut.
Kerekes speelt de bal door. Navegador is nu in balbezit. Navegador passt de bal zonder na te denken. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kubowicz rent richting de bal. Kubowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hajdo de bal. Özşahinbay is nu in balbezit. Özşahinbay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Shipbuilders 5:0

60e minuut.
Kubowicz geeft een hoge lob. Telles maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Orłoś de bal. Özşahinbay is nu in balbezit. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Surkis probeert naar een medespeler te passen. Pikuś is nu in balbezit. Pikuś met een sublieme pass. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Piekański kopt de bal weg. Kubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubowicz geeft de bal voor. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles schiet op doel. Grudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kerekes met een sublieme pass. Turski heeft problemen om de bal te vangen. Surkis rent richting de bal. Özşahinbay is nu in balbezit. Özşahinbay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Navegador geeft een lange en hoge pass. Orłoś geeft een lange en hoge pass. Kerekes kopt de bal weg. Surkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Surkis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Krysiuk heeft problemen om de bal te vangen. Krysiuk met een sublieme pass. Pikuś rent richting de bal. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Leszek verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navegador met de inworp. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 31%, Shipbuilders 69%.
RTS Radzio - Shipbuilders 5:0