Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wratislavia78 KEKW FC
ts Tactiek mojav2
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 39
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Zaradny is nu in balbezit. Kruszczyński onderschept slim de pass. Kruszczyński speelt de bal door. Kolenda rent richting de bal. Kolenda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Juventino kopt de bal weg. Koselski speelt de bal door. Daar is Robbiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taboada is nu in balbezit. Taboada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mnich probeert naar een medespeler te passen. Kliś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński begaat een overtreding. Kruszczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wratislavia78 47%, KEKW FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wratislavia78 - KEKW FC 0:0

52e minuut.
Kliś onderschept slim de pass. Kliś passt de bal zonder na te denken. Mnich probeert naar een medespeler te passen. van der Maarwitz rent richting de bal. van der Maarwitz draait met de bal, schiet en ... Casciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kruszczyński de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wratislavia78 - KEKW FC 1:0

64e minuut.
Juventino rent richting de bal. Juventino passt de bal zonder na te denken. Paredes met een sublieme pass. Kolenda is nu in balbezit. Kolenda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wratislavia78 - KEKW FC 2:0

68e minuut.
van der Maarwitz verovert de bal door een tackle van achteren. van der Maarwitz passt de bal met de wreef. Kruszczyński is nu in balbezit. Kruszczyński draait met de bal, schiet en ... Casciano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wratislavia78 - KEKW FC 3:0

70e minuut.
Szaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Anielski zijn tegenspeler op de grond. Szaliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Szaliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zaradny is nu in balbezit. Kolenda verovert de bal door een tackle van achteren. Kolenda schiet op doel. Casciano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wratislavia78 - KEKW FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wratislavia78 42%, KEKW FC 58%.
wratislavia78 - KEKW FC 4:0