Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Radzio ks.SOŁA ŻYWIEC
gotowa Tactiek kopacz
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 51
formidable Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen good


13e minuut.
Wattine is nu in balbezit. Wattine met een sublieme pass. Dévényi rent richting de bal. Dévényi haalt uit met een fantastische trap. Bambosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

22e minuut.
Paljapea bereikt de bal nog maar net als eerste. Paljapea geeft de bal voor. Telles rent richting de bal. Özşahinbay is nu in balbezit. Özşahinbay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vaikjärv rent richting de bal. Krysiuk rent richting de bal. Vaikjärv verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dévényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévényi schiet op doel. Bambosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
D`Urso onderschept slim de pass. D`Urso met een sublieme pass. Rudas rent richting de bal. Rudas draait met de bal, schiet en ... Bambosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:1

32e minuut.
Paljapea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Surkis de bal. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay haalt uit met een fantastische trap. Urzică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTS Radzio - ks.SOŁA ŻYWIEC 1:1

45e minuut.
Kaclerowicz probeert naar een medespeler te passen. Özşahinbay rent richting de bal. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - ks.SOŁA ŻYWIEC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 48%, ks.SOŁA ŻYWIEC 52%.
RTS Radzio - ks.SOŁA ŻYWIEC 2:1

46e minuut.
Surkis met de inworp. Kaclerowicz rent richting de bal. Kaclerowicz probeert naar een medespeler te passen. Özşahinbay rent richting de bal. Özşahinbay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Daar is Kaclerowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Urso rent richting de bal. Kaclerowicz onderschept slim de pass. Kaclerowicz geeft een lange en hoge pass. Özşahinbay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - ks.SOŁA ŻYWIEC 3:1

53e minuut.
Hunya speelt de bal door. Na een snelle pass probeert D`Urso de bal onder controle te krijgen. Kaclerowicz met een sublieme pass. Telles is nu in balbezit. Telles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Urso is nu in balbezit. D`Urso passt de bal met de wreef. Rudas is nu in balbezit. Rudas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rudas rent richting de bal. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - ks.SOŁA ŻYWIEC 3:2

68e minuut.
Krysiuk onderschept slim de pass. Krysiuk geeft een hoge lob. Özşahinbay kopt de bal weg. Telles rent richting de bal. Telles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Sitarz geeft de bal voor. Kerekes kopt de bal weg. Kaclerowicz is nu in balbezit. Surkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Surkis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - ks.SOŁA ŻYWIEC 4:2

75e minuut.
Hunya met een sublieme pass. Paljapea heeft problemen om de bal te vangen. Paljapea passt de bal zonder na te denken. Özşahinbay rent richting de bal. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sitarz geeft een hoge lob. Rudas kopt de bal weg. Paljapea bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv onderschept slim de pass. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - ks.SOŁA ŻYWIEC 4:3

80e minuut.
Rudas met een sublieme pass. Paljapea is nu in balbezit. Paljapea passt de bal met de wreef. Surkis rent richting de bal. Surkis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Carciofoli is nu in balbezit. Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Telles probeert naar een medespeler te passen. Surkis rent richting de bal. Surkis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 43%, ks.SOŁA ŻYWIEC 57%.
RTS Radzio - ks.SOŁA ŻYWIEC 4:3