Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks.SOŁA ŻYWIEC RTS Radzio
kopacz Tactiek gotowa
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 52.3
excellent Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Kaclerowicz passt de bal met de wreef. Surkis is nu in balbezit. Surkis speelt de bal door. Özşahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özşahinbay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - RTS Radzio 0:1

10e minuut.
Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz passt de bal met de wreef. Telles heeft problemen om de bal te vangen. Telles draait met de bal, schiet en ... Urzică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - RTS Radzio 0:2

15e minuut.
Pałasiewicz onderschept slim de pass. Pałasiewicz met een sublieme pass. Dévényi rent richting de bal. Dévényi draait met de bal, schiet en ... Bambosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - RTS Radzio 1:2

20e minuut.
Herezjatyk is nu in balbezit. Bošković rent richting de bal. Bošković passt de bal zonder na te denken. Vaikjärv rent richting de bal. Vaikjärv schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv onderschept slim de pass. Kaclerowicz rent richting de bal. Vaikjärv verovert de bal door een tackle van achteren. Vaikjärv schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ks.SOŁA ŻYWIEC - RTS Radzio 2:2

28e minuut.
Surkis is nu in balbezit. Surkis geeft de bal voor. Nadoveza is nu in balbezit. Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Telles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Vaikjärv controleert de bal met de borst. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bošković raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaikjärv kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - RTS Radzio 3:2

39e minuut.
Herbin verovert de bal door een tackle van achteren. Vaikjärv kan de bal niet met de borst controleren. Kaclerowicz rent richting de bal. Vaikjärv is nu in balbezit. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 51%, RTS Radzio 49%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - RTS Radzio 3:2

61e minuut.
Kubowicz geeft een lange en hoge pass. Kaclerowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kaclerowicz met een sublieme pass. Surkis is nu in balbezit. Surkis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Vaikjärv rent richting de bal. Vaikjärv probeert naar een medespeler te passen. Bošković rent richting de bal. Bošković haalt uit met een fantastische trap. Bambosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - RTS Radzio 4:2

67e minuut.
Krysiuk rent richting de bal. Klungelig pakt Krysiuk de bal. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś passt de bal met de wreef. Telles rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Herezjatyk passt de bal met de wreef. Pałasiewicz rent richting de bal. Pałasiewicz passt de bal zonder na te denken. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Krysiuk geeft een hoge lob. Inworp. Pałasiewicz met een snelle inworp. Dévényi rent richting de bal. Dévényi geeft een hoge lob. Bambosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vaikjärv rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - RTS Radzio 5:2

86e minuut.
Sołtysik met een sublieme pass. Vaikjärv rent richting de bal. Pikuś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pikuś krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 43%, RTS Radzio 57%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - RTS Radzio 5:2