Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HURAGANO BODZANÓW Shipbuilders
mastet Tactiek Leszek
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 39.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Pochwała rent richting de bal. Pochwała passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Turski de bal onder controle te krijgen. Bảo Quốc is nu in balbezit. Bảo Quốc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vera Cruz geeft een hoge lob. Biniaszczyk kopt de bal weg. Pochwała is nu in balbezit. Bảo Quốc is nu in balbezit. Bảo Quốc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Recalcati passt de bal met de wreef. Kahanec rent richting de bal. Kahanec met een sublieme pass. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Grudziński met een harde bal richting middenveld. Recalcati kopt de bal weg. Daar is Bảo Quốc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Quốc draait met de bal, schiet en ... Grudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Shipbuilders 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGANO BODZANÓW 30%, Shipbuilders 70%.
HURAGANO BODZANÓW - Shipbuilders 1:0

47e minuut.
Pochwała passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Recalcati de bal. Recalcati met een sublieme pass. Bảo Quốc rent richting de bal. Bảo Quốc geeft de bal voor. Grudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Grudziński niet meer kan verder spelen. Dzwonek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Sadık onderschept slim de pass. Sadık probeert naar een medespeler te passen. Bảo Quốc rent richting de bal. Pochwała rent richting de bal. Pochwała probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Shipbuilders 2:0

61e minuut.
Pochwała is nu in balbezit. Pochwała probeert naar een medespeler te passen. Sadık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadık haalt uit met een fantastische trap. Dzwonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Shipbuilders 3:0

73e minuut.
Sadık geeft de bal voor. Orłoś heeft problemen om de bal te vangen. Bảo Quốc rent richting de bal. Bảo Quốc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGANO BODZANÓW - Shipbuilders 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGANO BODZANÓW 33%, Shipbuilders 67%.
HURAGANO BODZANÓW - Shipbuilders 4:0