Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEKW FC Robson King
mojav2 Tactiek robson
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Quiñonero passt de bal zonder na te denken. Botezan geeft een lange en hoge pass. Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - Robson King 0:1

24e minuut.
Pietka rent richting de bal. Botezan onderschept slim de pass. Botezan geeft een hoge lob. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Botezan geeft de bal voor. Stefanowski rent richting de bal. Biba begaat een overtreding. Biba krijgt een gele kaart. Stefanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Widzisz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Casciano trapt de bal weg. Juventino kopt de bal weg. Pietka probeert de bal aan de voet te houden. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domnişoru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Siwiński geeft een lange en hoge pass. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas passt de bal in één keer door. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru bokst de bal weg.

32e minuut.
Gogu probeert de bal met de borst te controleren. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogu onderschept slim de pass. Gogu geeft de bal voor. Stefanowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Botezan geeft de bal voor. Kopaliński kan de bal niet met de borst controleren. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino is nu in balbezit. Juventino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEKW FC 49%, Robson King 51%.
KEKW FC - Robson King 0:1

51e minuut.
Quiñonero geeft de bal voor. Sarlós kopt de bal weg. Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - Robson King 0:2

53e minuut.
Anielski rent richting de bal. Anielski passt de bal met de wreef. Juventino is nu in balbezit. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Aracı geeft de bal voor. Inworp. Arciniegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juventino rent richting de bal. Juventino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - Robson King 1:2

57e minuut.
Sarlós speelt de bal door. Limonta heeft problemen om de bal te vangen. Limonta speelt de bal door. Quiñonero is nu in balbezit. Quiñonero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Siwiński kopt de bal weg. Botezan geeft de bal voor. Biba probeert naar een medespeler te passen. Limonta is nu in balbezit. Limonta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zaradny passt de bal in één keer door. Arciniegas is nu in balbezit. Arciniegas met een sublieme pass. Juventino is nu in balbezit. Juventino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KEKW FC - Robson King 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEKW FC 47%, Robson King 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KEKW FC - Robson King 2:2