Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moherowe Berety RTS Radzio
The Special One Tactiek gotowa
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
61.4 gemiddelde waardering 49.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen goed


4e minuut.
Daar is Topçubaşov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topçubaşov speelt de bal door. Klungelig pakt Dourgaryan de bal. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap. Łach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Malarz rent richting de bal. Malarz geeft de bal voor. Gorczyca kopt de bal weg. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ... Bambosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Cernea onderschept slim de pass. Cernea speelt de bal door. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov heeft problemen om de bal te vangen. Topçubaşov schiet op doel. Bambosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - RTS Radzio 1:0

13e minuut.
Cernea is nu in balbezit. Paljapea begaat een overtreding. Cernea raakt geblesseerd tijdens het duel. Topçubaşov met een snel genomen vrije trap. Dourgaryan krijgt zijn hoofd ertegen. Bambosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kaclerowicz onderschept slim de pass. Kaclerowicz passt de bal met de wreef. Surkis is nu in balbezit. Surkis draait met de bal, schiet en ... Kadera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moherowe Berety - RTS Radzio 1:1

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kerekes kan de bal niet met de borst controleren. Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - RTS Radzio 2:1

21e minuut.
Kerekes geeft een lange en hoge pass. Navegador bereikt de bal nog maar net als eerste. Martelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navegador raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Navegador kan niet meer verder spelen. Kubowicz komt het veld opgelopen. Paljapea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özşahinbay krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cernea rent richting de bal. Cernea passt de bal in één keer door. Gorczyca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyca passt de bal zonder na te denken. Dourgaryan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - RTS Radzio 3:1

39e minuut.
Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan draait met de bal, schiet en ... Bambosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - RTS Radzio 4:1

42e minuut.
Daar is Malarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malarz met een sublieme pass. Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov geeft een hoge lob. Cernea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Topçubaşov met een sublieme pass. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz geeft de bal voor. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ... Bambosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 32%, RTS Radzio 68%.
Moherowe Berety - RTS Radzio 4:1

46e minuut.
Gorczyca speelt de bal door. Wadoń is nu in balbezit. Wadoń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kerekes de bal. Topçubaşov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - RTS Radzio 5:1

53e minuut.
Cernea passt de bal met de wreef. Kaclerowicz is nu in balbezit. Martelli verovert de bal door een tackle van achteren. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov schiet op doel. Bambosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - RTS Radzio 6:1

54e minuut.
Cernea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cywil komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Martelli met een snelle inworp. Malarz is nu in balbezit. Malarz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Krysiuk de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Apfeldorf geeft een lange en hoge pass. Krysiuk rent richting de bal. Cywil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cywil krijgt een gele kaart. Krysiuk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Krysiuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles draait met de bal, schiet en ... Kadera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Gorczyca speelt de bal door. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov passt de bal in één keer door. Dourgaryan rent richting de bal. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 41%, RTS Radzio 59%.
Moherowe Berety - RTS Radzio 6:1