Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEKW FC HURAGANO BODZANÓW
mojav2 Tactiek mastet
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 52.9
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Taboada is nu in balbezit. Kahanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahanec geeft een lange en hoge pass. Bảo Quốc rent richting de bal. Bảo Quốc schiet op doel. Casciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kahanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahanec passt de bal met de wreef. Juventino rent richting de bal. Recalcati rent richting de bal. Recalcati geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Recalcati verovert de bal door een tackle van achteren. Recalcati geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kliś de bal. Bảo Quốc rent richting de bal. Bảo Quốc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Anielski met een sublieme pass. Navarro García rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juventino. Juventino krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Escalona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taboada rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pietka neemt de hoekschop. Taboada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEKW FC 58%, HURAGANO BODZANÓW 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KEKW FC - HURAGANO BODZANÓW 0:0

47e minuut.
Arciniegas probeert naar een medespeler te passen. Taboada is nu in balbezit. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino schiet op doel. Strujac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - HURAGANO BODZANÓW 1:0

53e minuut.
Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Escalona geeft een lange en hoge pass. Bảo Quốc is nu in balbezit. Bảo Quốc schiet op doel. Casciano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KEKW FC - HURAGANO BODZANÓW 1:1

55e minuut.
Navarro García rent richting de bal. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino speelt de bal door. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kahanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahanec geeft de bal voor. Pietka kan de bal niet met de borst controleren. Sadık is nu in balbezit. Sadık geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Arciniegas met een sublieme pass. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Juventino is nu in balbezit. Taboada rent richting de bal. Taboada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zaradny geeft de bal voor. Inworp. Kahanec met een snelle inworp. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEKW FC 50%, HURAGANO BODZANÓW 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KEKW FC - HURAGANO BODZANÓW 1:1