Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Radzio Robson King
gotowa Tactiek robson
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 48.1
outstanding Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen very good


2e minuut.
Quiñonero is nu in balbezit. Kaclerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kaclerowicz met een sublieme pass. Özşahinbay rent richting de bal. Özşahinbay schiet op doel. Domnişoru bokst de bal weg. Surkis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbin onderschept slim de pass. Herbin geeft een hoge lob. Surkis is nu in balbezit. Surkis schiet op doel. Domnişoru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski onderschept slim de pass. Stefanowski met een sublieme pass. Sarlós rent richting de bal. Sarlós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kerekes is nu in balbezit. Kerekes met een sublieme pass. Paljapea geeft een lange en hoge pass. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Krysiuk is nu in balbezit. Krysiuk geeft de bal voor. Botezan probeert naar een medespeler te passen. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski draait met de bal, schiet en ... Bambosz bokst de bal weg.

16e minuut.
Özşahinbay geeft de bal voor. Akarca heeft problemen om de bal te vangen. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Telles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aracı probeert naar een medespeler te passen. Surkis is nu in balbezit. Surkis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Radzio - Robson King 1:0

27e minuut.
Widzisz probeert naar een medespeler te passen. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Limonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Botezan geeft een lange en hoge pass. Bambosz met een sublieme pass. Kaclerowicz kopt de bal weg. Özşahinbay heeft problemen om de bal te vangen. Özşahinbay haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 52%, Robson King 48%.
RTS Radzio - Robson King 1:0

58e minuut.
Özşahinbay passt de bal in één keer door. Kubowicz is nu in balbezit. Botezan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Botezan krijgt een gele kaart. Kubowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özşahinbay legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Telles is nu in balbezit. Telles draait met de bal, schiet en ... Domnişoru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Botezan passt de bal in één keer door. Stefanowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łach. Łach krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Botezan probeert de bal met de borst te controleren. Widzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Kubowicz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Limonta rent richting de bal. Limonta heeft problemen om de bal te vangen. Limonta passt de bal met de wreef. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fonsseca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubowicz. Fonsseca raakt geblesseerd tijdens het duel. Fonsseca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herbin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stefanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap. Bambosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan geeft een lange en hoge pass. Kerekes is nu in balbezit. Sarlós verovert de bal door een tackle van achteren. Sarlós haalt uit met een fantastische trap. Bambosz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Radzio 52%, Robson King 48%.
RTS Radzio - Robson King 1:0