Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEKW FC ks.SOŁA ŻYWIEC
mojav2 Tactiek kopacz
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 55.2
redelijk Schieten formidabel
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Zaradny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rudas met de inworp. Herezjatyk is nu in balbezit. Herezjatyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kopaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Anielski rent richting de bal. Anielski probeert naar een medespeler te passen. Taboada is nu in balbezit. Taboada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Casciano probeert naar een medespeler te passen. Czułada kopt de bal weg. Daar is Veronezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taboada onderschept slim de pass. Taboada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zaradny verovert de bal door een tackle van achteren. Zaradny geeft een hoge lob. Anielski heeft problemen om de bal te vangen. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEKW FC 56%, ks.SOŁA ŻYWIEC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KEKW FC - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:0

50e minuut.
Sitarz geeft een lange en hoge pass. Kopaliński is nu in balbezit. Vaikjärv verovert de bal door een tackle van achteren. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas haalt uit met een fantastische trap. Casciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Pietka is nu in balbezit. Kuształa rent richting de bal. Pietka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pietka krijgt een gele kaart. Kuształa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bošković komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kliś onderschept slim de pass. Inworp. Bošković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Kuształa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuształa geeft een hoge lob. Vaikjärv rent richting de bal. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap. Casciano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sitarz rent richting de bal. Sitarz geeft een hoge lob. Vaikjärv kopt de bal weg. Rudas rent richting de bal. Rudas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković is nu in balbezit. Bošković geeft een lange en hoge pass. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:1

86e minuut.
Bošković geeft een hoge lob. Vaikjärv heeft problemen om de bal te vangen. Kliś is nu in balbezit. Vaikjärv verovert de bal door een tackle van achteren. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Casciano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rudas rent richting de bal. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap. Casciano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEKW FC - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEKW FC 52%, ks.SOŁA ŻYWIEC 48%.
KEKW FC - ks.SOŁA ŻYWIEC 0:2