Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks.SOŁA ŻYWIEC KEKW FC
kopacz Tactiek mojav2
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 40.3
formidabel Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zaradny onderschept slim de pass. Pałasiewicz is nu in balbezit. Pałasiewicz passt de bal in één keer door. Vaikjärv is nu in balbezit. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap. Casciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Rudas passt de bal met de wreef. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anielski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Nadoveza geeft een hoge lob. Dévényi is nu in balbezit. Biba begaat een overtreding. Biba krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zaradny kopt de bal weg. Pałasiewicz rent richting de bal. Dévényi is nu in balbezit. Dévényi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - KEKW FC 1:0

27e minuut.
Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasiewicz rent richting de bal. Pałasiewicz geeft een hoge lob. Rudas is nu in balbezit. Rudas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vaikjärv geeft een lange en hoge pass. Rudas rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rudas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vaikjärv krijgt zijn hoofd ertegen. Casciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - KEKW FC 2:0

36e minuut.
Anielski passt de bal in één keer door. Juventino bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Herezjatyk krijgt een gele kaart. Juventino raakt geblesseerd tijdens het duel. Anielski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Taboada heeft problemen om de bal te vangen. Taboada schiet op doel. Urzică bokst de bal weg.

38e minuut.
Arciniegas met een sublieme pass. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofoli verovert de bal door een tackle van achteren. Juventino rent richting de bal. Juventino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 48%, KEKW FC 52%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - KEKW FC 2:0

50e minuut.
Herezjatyk met een sublieme pass. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliś is nu in balbezit. Vaikjärv onderschept slim de pass. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bošković komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nadoveza onderschept slim de pass. Daar is Pałasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałasiewicz geeft een lange en hoge pass. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Sitarz geeft een lange en hoge pass. Pałasiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel. Casciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vaikjärv kan de bal niet met de borst controleren. Casciano bokst de bal weg. Vaikjärv is nu in balbezit. Vaikjärv schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Pałasiewicz passt de bal in één keer door. Bošković met een sublieme pass. Vaikjärv rent richting de bal. Vaikjärv draait met de bal, schiet en ... Casciano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - KEKW FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 43%, KEKW FC 57%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - KEKW FC 3:0