Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks.SOŁA ŻYWIEC Shipbuilders
kopacz Tactiek Leszek
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 38.5
uitmuntend Schieten matig
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


12e minuut.
Szczerban kan de bal niet met de borst controleren. Veronezi rent richting de bal. Veronezi speelt de bal door. Dévényi is nu in balbezit. Dévényi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Carciofoli is nu in balbezit. Łuczak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerban rent richting de bal. Łuczak rent richting de bal. Łuczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urzică trapt de bal weg. Vaikjärv kopt de bal weg. Rudas rent richting de bal. Rudas schiet op doel. Grudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Herezjatyk is nu in balbezit. Rudas rent richting de bal. Orłoś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rudas raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vaikjärv neemt zijn aanloop. Grudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap. Grudziński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 37%, Shipbuilders 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ks.SOŁA ŻYWIEC - Shipbuilders 0:0

52e minuut.
Piekański passt de bal in één keer door. Pałasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasiewicz passt de bal met de wreef. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Carciofoli met een sublieme pass. Piekański speelt de bal door. Herezjatyk probeert naar een medespeler te passen. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - Shipbuilders 1:0

62e minuut.
Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi schiet op doel. Leszek kopt de bal weg. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Pałasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pędziwiatr probeert de bal aan de voet te houden. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Turski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Herezjatyk de bal. Herezjatyk passt de bal zonder na te denken. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Piekański speelt de bal door. Jachtunowicz rent richting de bal. Jachtunowicz probeert naar een medespeler te passen. Szczerban is nu in balbezit. Szczerban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Dévényi de bal. Dévényi passt de bal zonder na te denken. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv schiet op doel. Grudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks.SOŁA ŻYWIEC - Shipbuilders 2:0

86e minuut.
Pequeño is nu in balbezit. Pequeño met een sublieme pass. Pałasiewicz met een sublieme pass. Dévényi rent richting de bal. Dévényi geeft de bal voor. Grudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks.SOŁA ŻYWIEC 29%, Shipbuilders 71%.
ks.SOŁA ŻYWIEC - Shipbuilders 2:0