Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moherowe Berety KEKW FC
The Special One Tactiek mojav2
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 41.4
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Gorczyca kopt de bal weg. Dourgaryan probeert de bal met de borst te controleren. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourgaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Dourgaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Topçubaşov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biba neemt vlug de vrije trap. Amarilla is nu in balbezit. Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Taboada haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Siwiński onderschept slim de pass. Malarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov schiet op doel. Biba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil geeft de bal voor. Biba is nu in balbezit. Topçubaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kliś kopt de bal weg. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz geeft de bal voor. Topçubaşov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - KEKW FC 1:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martelli met een snelle inworp. Cywil rent richting de bal. Cywil geeft een hoge lob. Dourgaryan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cywil met een sublieme pass. Gorczyca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyca passt de bal zonder na te denken. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov draait met de bal, schiet en ... Casciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorczyca probeert naar een medespeler te passen. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - KEKW FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 31%, KEKW FC 69%.
Moherowe Berety - KEKW FC 2:0

60e minuut.
Taboada kopt de bal weg. Juventino heeft problemen om de bal te vangen. Amarilla is nu in balbezit. Taboada onderschept slim de pass. Taboada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kliś is nu in balbezit. Gorczyca onderschept slim de pass. Gorczyca geeft de bal voor. Klungelig pakt Topçubaşov de bal. Topçubaşov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dourgaryan probeert naar een medespeler te passen. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wadoń geeft de bal voor. Dourgaryan kopt de bal weg. Siwiński heeft problemen om de bal te vangen. Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov draait met de bal, schiet en ... Casciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biba met de inworp. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz geeft een lange en hoge pass. Dourgaryan krijgt zijn hoofd ertegen. Casciano bokst de bal weg. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - KEKW FC 3:0

84e minuut.
Pietka is nu in balbezit. Pietka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wadoń de bal onder controle te krijgen. Taboada is nu in balbezit. Taboada schiet op doel. Aivazidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Dourgaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kliś. Dourgaryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dourgaryan de bal. Dourgaryan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - KEKW FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 41%, KEKW FC 59%.
Moherowe Berety - KEKW FC 4:0