Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sasana Znicz Pruszków
451k Tactiek Uszew
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 48
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Concheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Concheta geeft de bal voor. Ebermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho passt de bal zonder na te denken. do Carmo met een sublieme pass. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka schiet op doel. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gabelli controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Randa probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jubés. Jubés krijgt een gele kaart. Rosznowiecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Lokmacı komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Əlibabayev trapt de bal weg. Fiorito kopt de bal weg. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ... Richards bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Znicz Pruszków 1:0

15e minuut.
Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabí geeft de bal voor. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio draait met de bal, schiet en ... Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Znicz Pruszków 2:0

21e minuut.
Sacristán kopt de bal weg. Daar is Flakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio schiet op doel. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sacristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Znicz Pruszków 3:0

23e minuut.
Ngọc Cường kopt de bal weg. Klungelig pakt Roncolho de bal. Rosznowiecki rent richting de bal. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sallustio kopt de bal weg. Gabelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is do Carmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallustio is nu in balbezit. Sallustio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fiorito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorito speelt de bal door. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sacristán de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Durok zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sallustio probeert naar een medespeler te passen. Fiorito rent richting de bal. Fiorito passt de bal in één keer door. Prostohlavka heeft problemen om de bal te vangen. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa passt de bal met de wreef. Ngọc Cường met een sublieme pass. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rosznowiecki rent richting de bal. Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Gajdziński heeft problemen om de bal te vangen. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 34%, Znicz Pruszków 66%.
Sasana - Znicz Pruszków 3:0

46e minuut.
Rabí met een sublieme pass. Espinoza probeert de bal aan de voet te houden. Roncolho rent richting de bal. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa haalt uit met een fantastische trap. Əlibabayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rosznowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Znicz Pruszków 3:1

49e minuut.
do Carmo geeft een lange en hoge pass. Prostohlavka kopt de bal weg. Gabelli is nu in balbezit. Sallustio verovert de bal door een tackle van achteren. Sallustio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Roncolho onderschept slim de pass. Roncolho passt de bal in één keer door. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok schiet op doel. Richards bokst de bal weg.

57e minuut.
Ngọc Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lokmacı rent richting de bal. Ebermann rent richting de bal. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap. Əlibabayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Əlibabayev speelt de bal door. Lokmacı kopt de bal weg. Rosznowiecki is nu in balbezit. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ngọc Cường rent richting de bal. Ebermann verovert de bal door een tackle van achteren. Ebermann met een sublieme pass. Sallustio rent richting de bal. Sallustio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Flakowski met een sublieme pass. Concheta is nu in balbezit. Concheta geeft een hoge lob. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Gajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa onderschept slim de pass. Randa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasana - Znicz Pruszków 3:2

81e minuut.
Flakowski rent richting de bal. Fiorito onderschept slim de pass. Fiorito passt de bal zonder na te denken. Sallustio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallustio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

83e minuut.
Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki rent richting de bal. Daar is Rosznowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap. Əlibabayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sasana - Znicz Pruszków 3:3

87e minuut.
Rosznowiecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Randa de bal. Gajdziński rent richting de bal. Randa onderschept slim de pass. Randa draait met de bal, schiet en ... Əlibabayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasana 43%, Znicz Pruszków 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sasana - Znicz Pruszków 3:3