Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gopla Biszkopt FC
442 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 52.3
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Wenzhao rent richting de bal. Wenzhao geeft de bal voor. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa geeft de bal voor. Massolo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Monczka met een sublieme pass. Wenzhao rent richting de bal. Wenzhao passt de bal in één keer door. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Skorupski met een sublieme pass. Klungelig pakt Degregori de bal. Wenzhao met een sublieme pass. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. Laurent bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bolec speelt de bal door. Pětka heeft problemen om de bal te vangen. Pětka probeert naar een medespeler te passen. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Gusmão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Massolo rent richting de bal. Wenzhao rent richting de bal. Wenzhao passt de bal zonder na te denken. Massolo rent richting de bal. Massolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vukelić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botes met een snelle inworp. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vukelić trapt de bal weg. Wenzhao geeft een hoge lob. Vukelić kan de bal niet met de borst controleren. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Borkowski de bal. Petschovschi onderschept slim de pass. Dademasch rent richting de bal. Dademasch geeft een hoge lob. Gusmão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Biszkopt FC 1:0

41e minuut.
Petschovschi met een sublieme pass. Frenhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borkowski rent richting de bal. Borkowski haalt uit met een fantastische trap. Gusmão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Biszkopt FC 2:0

45e minuut.
Dademasch is nu in balbezit. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gopla - Biszkopt FC 3:0

45e minuut.
Kropka komt het veld opgelopen. Budzyński komt het veld opgelopen. Dzienisz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gopla 52%, Biszkopt FC 48%.
Gopla - Biszkopt FC 3:0

58e minuut.
Skorupski speelt de bal door. Łasocha probeert de bal met de borst te controleren. Degregori speelt de bal door. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch passt de bal met de wreef. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kress zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wężowiecki geeft de bal voor. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel. Laurent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha passt de bal met de wreef. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Botes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gopla 51%, Biszkopt FC 49%.
Gopla - Biszkopt FC 3:0