Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testomat ROW Legia Rybnik
5-2-3 Tactiek SQUADRON
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 50
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Seyidsoy speelt de bal door. Maniyev kopt de bal weg. Zucchetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Maniyev rent richting de bal. Fiala onderschept slim de pass. Fiala speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. Gallice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Solanka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahinbay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiala. Fiala krijgt een gele kaart. Şahinbay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şahinbay wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchetti rent richting de bal. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Şahinbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahinbay passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fiala heeft problemen om de bal te vangen. Pinto rent richting de bal. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Nogalski is nu in balbezit. Nogalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Solanka verovert de bal door een tackle van achteren. Solanka geeft een hoge lob. Zucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchetti schiet op doel. Seyidsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Stoffelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoffelen geeft een hoge lob. Sanchís kopt de bal weg. Pinto rent richting de bal. Pinto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Maniyev geeft de bal voor. Gamito probeert de bal aan de voet te houden. Stamatoiu met een sublieme pass. Zucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - ROW Legia Rybnik 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testomat 62%, ROW Legia Rybnik 38%.
Testomat - ROW Legia Rybnik 0:1

48e minuut.
Zucchetti passt de bal zonder na te denken. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay passt de bal zonder na te denken. Zucchetti rent richting de bal. Zucchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - ROW Legia Rybnik 0:2

49e minuut.
Fiala rent richting de bal. Zucchetti onderschept slim de pass. Zucchetti met een sublieme pass. Daar is Şahinbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahinbay schiet op doel. Seyidsoy bokst de bal weg.

54e minuut.
Stoffelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoffelen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solanka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahinbay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Maniyev verovert de bal door een tackle van achteren. Gabilondo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maniyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Maniyev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Solanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanka geeft een lange en hoge pass. Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Zucchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zucchetti passt de bal zonder na te denken. Maniyev is nu in balbezit. Maniyev geeft de bal voor. Şahinbay springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zucchetti is nu in balbezit. Şahinbay rent richting de bal. Urbano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şahinbay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Şahinbay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gabilondo heeft problemen om de bal te vangen. Zucchetti is nu in balbezit. Zucchetti met een sublieme pass. Daar is Şahinbay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Şahinbay speelt de bal door. Zucchetti rent richting de bal. Zucchetti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Urbano de bal onder controle te krijgen. Seyidsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - ROW Legia Rybnik 0:3

89e minuut.
Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís passt de bal zonder na te denken. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. Gallice maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - ROW Legia Rybnik 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testomat 63%, ROW Legia Rybnik 37%.
Testomat - ROW Legia Rybnik 1:3