Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testomat Znicz Pruszków
5-2-3 Tactiek Uszew
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Ngọc Cường passt de bal zonder na te denken. Neuman heeft problemen om de bal te vangen. Randa rent richting de bal. Randa schiet op doel. Seyidsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Seyidsoy met een harde bal richting middenveld. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki schiet op doel. Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Espinoza passt de bal met de wreef. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki speelt de bal door. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Znicz Pruszków 0:1

7e minuut.
Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường geeft een hoge lob. Randa kopt de bal weg. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Seyidsoy trapt de bal weg. Lokmacı kopt de bal weg. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lokmacı probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Cường geeft een hoge lob. Espinoza kopt de bal weg. Randa rent richting de bal. Randa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Znicz Pruszków 0:2

19e minuut.
Daar is Fušek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Arditi is nu in balbezit. Arditi geeft een lange en hoge pass. Randa is nu in balbezit. Randa haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. Richards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Znicz Pruszków 1:2

28e minuut.
Rabí geeft een hoge lob. Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Cường speelt de bal door. Randa rent richting de bal. Randa schiet op doel. Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sacristán is nu in balbezit. Sacristán geeft een lange en hoge pass. Gamito kopt de bal weg. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza geeft een hoge lob. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... Seyidsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Ravera controleert de bal met de borst. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı passt de bal zonder na te denken. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı speelt de bal door. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Arditi probeert naar een medespeler te passen. Lokmacı probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki geeft de bal voor. Randa springt en kopt de bal. Seyidsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testomat 60%, Znicz Pruszków 40%.
Testomat - Znicz Pruszków 1:2

48e minuut.
Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Randa de bal. Randa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza passt de bal zonder na te denken. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy bokst de bal weg. Randa is nu in balbezit. Randa haalt uit met een fantastische trap. Seyidsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Neuman de bal. Rosznowiecki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Neuman met een harde bal richting middenveld. Ngọc Cường rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candar. Candar krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gamito rent richting de bal. Borzi rent richting de bal. Borzi passt de bal met de wreef. Ravera rent richting de bal. Ravera draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Borzi is nu in balbezit. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza met een sublieme pass. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Randa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki passt de bal in één keer door. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Lokmacı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Randa de bal. Neuman rent richting de bal. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lokmacı met een sublieme pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamito begaat een overtreding. Gamito krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gabilondo rent richting de bal. Rosznowiecki onderschept slim de pass. Rosznowiecki met een sublieme pass. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ravera rent richting de bal. Concheta onderschept slim de pass. Concheta geeft de bal voor. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel. Seyidsoy bokst de bal weg.

84e minuut.
Richards met een harde bal richting middenveld. Ngọc Cường speelt de bal door. Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testomat - Znicz Pruszków 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testomat 51%, Znicz Pruszków 49%.
Testomat - Znicz Pruszków 1:3