Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biało*zieloni Chapecoense SC
bob Tactiek tiruriru
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.3 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Balatoni geeft een hoge lob. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oprean. Pihlak raakt geblesseerd tijdens het duel. Arulo wilt de vrije trap nemen. Nakić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Tsouras is nu in balbezit. Tsouras probeert naar een medespeler te passen. Plesca is nu in balbezit. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Chapecoense SC 0:1

15e minuut.
Tsouras is nu in balbezit. Tsouras probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tsouras rent richting de bal. Tsouras met een sublieme pass. Plesca is nu in balbezit. Plesca schiet op doel. Nakić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Chapecoense SC 0:2

35e minuut.
Kisin probeert naar een medespeler te passen. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz passt de bal met de wreef. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Backhaus speelt de bal door. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Inworp. Torbica komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 44%, Chapecoense SC 56%.
biało*zieloni - Chapecoense SC 0:2

53e minuut.
Herisz speelt de bal door. z Polžic a Bezdružic rent richting de bal. z Polžic a Bezdružic passt de bal in één keer door. Malec rent richting de bal. Malec draait met de bal, schiet en ... Theodor bokst de bal weg.

59e minuut.
Malec onderschept slim de pass. Rzeszutko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kisin met een snel genomen vrije trap. Malec krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Backhaus is nu in balbezit. Sklavenitis verovert de bal door een tackle van achteren. Sklavenitis passt de bal in één keer door. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel. Theodor bokst de bal weg.

69e minuut.
Torbica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oprean rent richting de bal. Plesca onderschept slim de pass. Plesca draait met de bal, schiet en ... Nakić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Chapecoense SC 0:3

72e minuut.
Wostal rent richting de bal. Wostal passt de bal met de wreef. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel. Nakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Wostal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras geeft de bal voor. Pihlak springt en kopt de bal. Nakić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tsouras zal de hoekschop nemen. Plesca springt en kopt de bal. Nakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Chapecoense SC 0:4

76e minuut.
Kisin met een sublieme pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rzeszutko. Rzeszutko krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Herisz speelt de bal door. Arulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arulo passt de bal zonder na te denken. Plesca is nu in balbezit. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Nakić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz geeft de bal voor. Sklavenitis kopt de bal weg. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sklavenitis met de inworp. Kisin is nu in balbezit. Balatoni begaat een overtreding. Balatoni krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Backhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Backhaus geeft een lange en hoge pass. Torbica rent richting de bal. Plesca verovert de bal door een tackle van achteren. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Chapecoense SC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 43%, Chapecoense SC 57%.
biało*zieloni - Chapecoense SC 0:5