Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chapecoense SC biało*zieloni
tiruriru Tactiek bob
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.8 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten very good
good Passen formidable
very good Verdedigen excellent


15e minuut.
Backhaus kopt de bal weg. Daar is Kosiorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu geeft een hoge lob. Piatas springt en kopt de bal. Malec kopt de bal weg. Theodor bokst de bal weg.

31e minuut.
Stegaru is nu in balbezit. Pihlak onderschept slim de pass. Pihlak probeert naar een medespeler te passen. Plesca is nu in balbezit. Plesca schiet op doel. Pachtmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Herisz is nu in balbezit. Kisin rent richting de bal. Kisin met een sublieme pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Theodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pihlak passt de bal in één keer door. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesca onderschept slim de pass. Plesca schiet op doel. Pachtmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - biało*zieloni 1:0

37e minuut.
Kosiorowski met de inworp. Balatoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatoni probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Pachtmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fabbiano kopt de bal weg. Wostal controleert de bal met de borst. Wostal passt de bal zonder na te denken. Tsouras speelt de bal door. Wostal geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Herisz met een sublieme pass. Klungelig pakt Suff de bal. Suff passt de bal in één keer door. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 59%, biało*zieloni 41%.
Chapecoense SC - biało*zieloni 1:0

50e minuut.
Stegaru passt de bal in één keer door. Kisin heeft problemen om de bal te vangen. Kisin geeft een hoge lob. Malec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chapecoense SC - biało*zieloni 1:1

53e minuut.
Torbica passt de bal met de wreef. Herisz rent richting de bal. Herisz passt de bal zonder na te denken. Kisin is nu in balbezit. Herisz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mihu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suff geeft de bal voor. Piatas rent richting de bal. Piatas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fabbiano geeft een hoge lob. Inworp. Wostal met de inworp. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz geeft de bal voor. Suff is nu in balbezit. Suff geeft een hoge lob. Piatas rent richting de bal. Theodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - biało*zieloni 1:2

73e minuut.
Balatoni rent richting de bal. Balatoni passt de bal in één keer door. Tsouras rent richting de bal. Tsouras geeft de bal voor. Plesca maakt een snoekduik en kopt de bal. Pachtmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kisin geeft een lange en hoge pass. Piatas rent richting de bal. Piatas passt de bal met de wreef. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - biało*zieloni 1:3

80e minuut.
Klungelig pakt Suff de bal. Suff passt de bal met de wreef. Herisz speelt de bal door. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Theodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Oprean geeft een hoge lob. Inworp. Kosiorowski met de inworp. Balatoni geeft een hoge lob. Pihlak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mihu passt de bal in één keer door. Suff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasik krijgt een gele kaart. Suff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piatas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 53%, biało*zieloni 47%.
Chapecoense SC - biało*zieloni 1:3