Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LG UNITED Mistrzowie Zen
ls Tactiek fon
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 57.6
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Estouro passt de bal in één keer door. Radmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmanović speelt de bal door. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Noher is nu in balbezit. Noher speelt de bal door. Radmanović met een sublieme pass. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Radmanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radmanović met een sublieme pass. Világi rent richting de bal. Világi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Mistrzowie Zen 0:1

14e minuut.
Estouro probeert naar een medespeler te passen. Radmanović rent richting de bal. Radmanović passt de bal met de wreef. Világi is nu in balbezit. Világi haalt uit met een fantastische trap. Oña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kenyeres speelt de bal door. Tetrizzi rent richting de bal. Tetrizzi probeert naar een medespeler te passen. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
de la Cruz trapt de bal weg. Dumitrache kopt de bal weg. Daar is Estouro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estouro geeft de bal voor. Mihoubi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Mistrzowie Zen 0:2

32e minuut.
Radmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmanović geeft de bal voor. Paşa probeert de bal met de borst te controleren. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - Mistrzowie Zen 0:3

34e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Radmanović onderschept slim de pass. Radmanović speelt de bal door. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kondrot probeert naar een medespeler te passen. Vlasatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría maakt een afschuwelijke overtreding. Echeverría krijgt een gele kaart. Vlasatý raakt geblesseerd tijdens het duel. Dumitrache met een snel genomen vrije trap. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Noher kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardorini de bal. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 50%, Mistrzowie Zen 50%.
FC LG UNITED - Mistrzowie Zen 0:3

50e minuut.
Tetrizzi is nu in balbezit. Tetrizzi passt de bal met de wreef. Kondrot met een sublieme pass. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Łojek geeft een hoge lob. Noher kopt de bal weg. Łojek heeft problemen om de bal te vangen. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Noher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radmanović rent richting de bal. Radmanović passt de bal met de wreef. Daar is Mihoubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Colméia geeft een lange en hoge pass. Fică kopt de bal weg. Echeverría heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Radmanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noher rent richting de bal. Noher passt de bal in één keer door. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Tetrizzi is nu in balbezit. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro probeert naar een medespeler te passen. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi schiet op doel. Oña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 62%, Mistrzowie Zen 38%.
FC LG UNITED - Mistrzowie Zen 0:3