Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simon Gościcino TURYSCI FC
523 Tactiek cus
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
47.4 gemiddelde waardering 44.2
good Schieten solid
adequate Passen weak
solid Verdedigen good


2e minuut.
Hadden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grosicki geeft de bal voor. Brzóska probeert de bal aan de voet te houden. Suryono rent richting de bal. Suryono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nasiłowski probeert naar een medespeler te passen. Kamieniarz is nu in balbezit. Kamieniarz passt de bal in één keer door. Kovtun rent richting de bal. Kovtun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Massacri geeft een lange en hoge pass. Pont kopt de bal weg. Brzóska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryono geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Avram passt de bal in één keer door. Grosicki geeft een hoge lob. Dobor probeert de bal aan de voet te houden. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński draait met de bal, schiet en ... Briceño Iragorry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - TURYSCI FC 1:0

42e minuut.
Pailla kopt de bal weg. Grosicki heeft problemen om de bal te vangen. Grosicki speelt de bal door. Avram is nu in balbezit. Avram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 35%, TURYSCI FC 65%.
Simon Gościcino - TURYSCI FC 1:0

49e minuut.
Grosicki rent richting de bal. Grosicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Massacri de bal. Soszyński rent richting de bal. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryono haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - TURYSCI FC 2:0

64e minuut.
Drăgoi geeft een lange en hoge pass. Kamieniarz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hadden ... Strafschop! Hadden krijgt een gele kaart. Kamieniarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kovtun zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - TURYSCI FC 2:1

68e minuut.
Pailla geeft een hoge lob. Goycochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanelli krijgt een gele kaart. Goycochea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Pont is nu in balbezit. Pont probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Suryono de bal. Suryono geeft een lange en hoge pass. Soszyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nasiłowski is nu in balbezit. Nasiłowski speelt de bal door. Drăgoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Pont met een snelle inworp. Suryono geeft een hoge lob. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Dobor onderschept slim de pass. Dobor geeft de bal voor. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun schiet op doel. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Simon Gościcino - TURYSCI FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 39%, TURYSCI FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Simon Gościcino - TURYSCI FC 2:2