Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chapecoense SC Mistrzowie Zen
tiruriru Tactiek fon
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Noher bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmanović rent richting de bal. Radmanović passt de bal met de wreef. Hernández rent richting de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pasik is nu in balbezit. Hernández is nu in balbezit. Pasik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasik krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Šolc verovert de bal door een tackle van achteren. Šolc geeft de bal voor. Backhaus controleert de bal met de borst. Backhaus geeft een hoge lob. Pihlak kopt de bal weg. de la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Plesca de bal. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vielba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pihlak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pihlak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. de la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Wostal is nu in balbezit. Wostal geeft een lange en hoge pass. Šolc kopt de bal weg. Arulo geeft een lange en hoge pass. Pihlak springt en kopt de bal. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Világi probeert naar een medespeler te passen. Radmanović is nu in balbezit. Arulo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arulo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 40%, Mistrzowie Zen 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chapecoense SC - Mistrzowie Zen 0:0

48e minuut.
Daar is Noher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arulo verovert de bal door een tackle van achteren. Arulo probeert naar een medespeler te passen. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca draait met de bal, schiet en ... de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Šolc met een sublieme pass. Hernández rent richting de bal. Hernández passt de bal in één keer door. Radmanović rent richting de bal. Radmanović geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wostal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsouras geeft een lange en hoge pass. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 39%, Mistrzowie Zen 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chapecoense SC - Mistrzowie Zen 0:0