Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LG UNITED biało*zieloni
ls Tactiek bob
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten very good
good Passen excellent
average Verdedigen very good


12e minuut.
Kisin verovert de bal door een tackle van achteren. Kisin passt de bal met de wreef. Sklavenitis geeft een lange en hoge pass. Malec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - biało*zieloni 0:1

15e minuut.
Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas is nu in balbezit. Piatas schiet op doel. Oña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - biało*zieloni 0:2

20e minuut.
Sklavenitis geeft een hoge lob. z Polžic a Bezdružic kopt de bal weg. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ... Oña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - biało*zieloni 0:3

23e minuut.
Kisin passt de bal met de wreef. Daar is Sklavenitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklavenitis passt de bal zonder na te denken. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Herisz kopt de bal weg. Kisin geeft een hoge lob. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - biało*zieloni 0:4

31e minuut.
Fică rent richting de bal. Fică passt de bal met de wreef. Daar is Vlasatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlasatý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - biało*zieloni 1:4

32e minuut.
Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec passt de bal met de wreef. z Polžic a Bezdružic met een sublieme pass. Piatas is nu in balbezit. Piatas schiet op doel. Oña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumitrache heeft problemen om de bal te vangen. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel. Oña bokst de bal weg.

39e minuut.
Kondrot met een sublieme pass. Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý passt de bal met de wreef. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 65%, biało*zieloni 35%.
FC LG UNITED - biało*zieloni 1:4

46e minuut.
Torbica komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Herisz passt de bal in één keer door. z Polžic a Bezdružic bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colméia krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Fică onderschept slim de pass. Kondrot is nu in balbezit. Herisz verovert de bal door een tackle van achteren. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Herisz passt de bal zonder na te denken. Kisin geeft een lange en hoge pass. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - biało*zieloni 1:5

75e minuut.
Sklavenitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavenitis passt de bal met de wreef. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
z Polžic a Bezdružic geeft de bal voor. Oña met een sublieme pass. Herisz kopt de bal weg. z Polžic a Bezdružic controleert de bal met de borst. z Polžic a Bezdružic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een hoge lob. Maculewicz kopt de bal weg. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dumitrache kopt de bal weg. Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin met een sublieme pass. Sklavenitis is nu in balbezit. Sklavenitis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - biało*zieloni 1:6

90e minuut.
Kisin kopt de bal weg. Sklavenitis rent richting de bal. Sklavenitis met een sublieme pass. Piatas rent richting de bal. Piatas schiet op doel. Oña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 66%, biało*zieloni 34%.
FC LG UNITED - biało*zieloni 1:6