Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biało*zieloni FC LG UNITED
bob Tactiek ls
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 40.9
excellent Schieten weak
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Kisin met een sublieme pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzaka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muzaka krijgt een gele kaart. Piatas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piatas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fabbiano probeert naar een medespeler te passen. Kisin met een sublieme pass. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ... Oña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - FC LG UNITED 1:0

21e minuut.
Suff passt de bal zonder na te denken. Malec is nu in balbezit. Malec passt de bal in één keer door. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Oña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Suff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihu speelt de bal door. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moshkovitz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mowlik onderschept slim de pass. Mowlik passt de bal in één keer door. Nagashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagashima geeft een lange en hoge pass. Mowlik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pachtmann met een harde bal richting middenveld. Vergoossen kopt de bal weg. Herisz geeft de bal voor. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Domarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin onderschept slim de pass. Kisin passt de bal zonder na te denken. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Klungelig pakt Mowlik de bal. Mihu rent richting de bal. Mihu geeft een hoge lob. Piatas heeft problemen om de bal te vangen. Piatas draait met de bal, schiet en ... Oña bokst de bal weg.

42e minuut.
Petrisor passt de bal met de wreef. Kisin is nu in balbezit. Kisin passt de bal in één keer door. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Fabbiano rent richting de bal. Fabbiano passt de bal zonder na te denken. Kisin is nu in balbezit. Kisin geeft de bal voor. Malec krijgt zijn hoofd ertegen. Oña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Paşa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - FC LG UNITED 2:0

45e minuut.
Maculewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 35%, FC LG UNITED 65%.
biało*zieloni - FC LG UNITED 2:0

46e minuut.
Szumski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Moshkovitz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Suff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihu is nu in balbezit. Mihu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Suff passt de bal in één keer door. Malec is nu in balbezit. Van Schepdael schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Schepdael is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Kisin is nu in balbezit. Kisin passt de bal met de wreef. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Szumski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - FC LG UNITED 3:0

53e minuut.
Mihu rent richting de bal. Mihu passt de bal in één keer door. Kisin is nu in balbezit. Kisin geeft een hoge lob. Malec krijgt zijn hoofd ertegen. Szumski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moshkovitz geeft de bal voor. Klungelig pakt Mowlik de bal. Mihu speelt de bal door. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Suff rent richting de bal. Suff passt de bal zonder na te denken. Kisin is nu in balbezit. Kisin schiet op doel. Szumski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Malec geeft een lange en hoge pass. Muzaka is nu in balbezit. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas schiet op doel. Szumski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - FC LG UNITED 4:0

62e minuut.
Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin passt de bal zonder na te denken. Herisz geeft een lange en hoge pass. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec draait met de bal, schiet en ... Szumski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - FC LG UNITED 5:0

67e minuut.
Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec passt de bal zonder na te denken. Muzaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mihu met een sublieme pass. Suff bereikt de bal nog maar net als eerste. Suff probeert naar een medespeler te passen. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - FC LG UNITED 6:0

75e minuut.
Herisz is nu in balbezit. Herisz passt de bal met de wreef. Kisin rent richting de bal. Kisin geeft een lange en hoge pass. Malec krijgt zijn hoofd ertegen. Szumski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paşa kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kisin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suff kopt de bal weg. Szumski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - FC LG UNITED 7:0

81e minuut.
Herisz met een sublieme pass. Klungelig pakt Kisin de bal. Kisin passt de bal met de wreef. Piatas heeft problemen om de bal te vangen. Piatas schiet op doel. Szumski bokst de bal weg.

86e minuut.
Kisin rent richting de bal. Kisin geeft de bal voor. Piatas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin passt de bal zonder na te denken. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Szumski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - FC LG UNITED 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 31%, FC LG UNITED 69%.
biało*zieloni - FC LG UNITED 8:0