Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOPACZE FC TURYSCI FC
HEJKA Tactiek cus
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
42.6 gemiddelde waardering 44
adequate Schieten solid
weak Passen weak
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Resmunguinha verovert de bal door een tackle van achteren. Resmunguinha geeft een hoge lob. Kamieniarz probeert de bal aan de voet te houden. Vojičić is nu in balbezit. Vojičić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Maldari passt de bal zonder na te denken. Grigoraş rent richting de bal. Massacri verovert de bal door een tackle van achteren. Maldari is nu in balbezit. Maldari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lepping kopt de bal weg. Goycochea is nu in balbezit. Resmunguinha begaat een overtreding. Resmunguinha krijgt een gele kaart. Goycochea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lepping zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dreher probeert de bal met de borst te controleren. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Brzóska speelt de bal door. Nasiłowski is nu in balbezit. Nasiłowski passt de bal met de wreef. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera draait met de bal, schiet en ... Căpăţână bokst de bal weg.

40e minuut.
Vojičić krijgt zijn hoofd ertegen. Pailla heeft problemen om de bal te vangen. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE FC - TURYSCI FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE FC 41%, TURYSCI FC 59%.
KOPACZE FC - TURYSCI FC 1:0

52e minuut.
Maldari controleert de bal met de borst. Grigoraş rent richting de bal. Maldari rent richting de bal. Maldari schiet op doel. Briceño Iragorry probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE FC - TURYSCI FC 2:0

65e minuut.
Klungelig pakt Benazzato de bal. Lepping bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benazzato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE FC 42%, TURYSCI FC 58%.
KOPACZE FC - TURYSCI FC 2:0