Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Orion Blizne Simon Gościcino
532 Tactiek 523
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten very good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Avram kopt de bal weg. Klungelig pakt Truszczyński de bal. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Daar is Soszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean is nu in balbezit. Soszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hadden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Pont geeft een lange en hoge pass. Avram kopt de bal weg. Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosicki haalt uit met een fantastische trap. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Simon Gościcino 0:1

9e minuut.
Celiński passt de bal met de wreef. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak passt de bal met de wreef. Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki bokst de bal weg.

19e minuut.
Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Durmayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński schiet op doel. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pont geeft een hoge lob. Klungelig pakt Truszczyński de bal. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oltean de bal onder controle te krijgen. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosicki haalt uit met een fantastische trap. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Oltean passt de bal zonder na te denken. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki passt de bal in één keer door. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Simon Gościcino 0:2

30e minuut.
Suryono met een sublieme pass. Truszczyński is nu in balbezit. Thorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Truszczyński is nu in balbezit. Thorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Thorsen speelt de bal door. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Truszczyński onderschept slim de pass. Truszczyński met een sublieme pass. Thorsen met een sublieme pass. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Sękowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 75%, Simon Gościcino 25%.
ZKS Orion Blizne - Simon Gościcino 0:2

46e minuut.
Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadden passt de bal zonder na te denken. Soszyński rent richting de bal. Soszyński draait met de bal, schiet en ... Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Grosicki passt de bal zonder na te denken. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński schiet op doel. Oltean probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Simon Gościcino 0:3

57e minuut.
Sava passt de bal met de wreef. Thorsen is nu in balbezit. Thorsen passt de bal in één keer door. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Suryono passt de bal in één keer door. Centofanti is nu in balbezit. Centofanti geeft een hoge lob. Soszyński controleert de bal met de borst. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Grosicki rent richting de bal. Grosicki haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Simon Gościcino 0:4

67e minuut.
Durmayan probeert naar een medespeler te passen. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki probeert naar een medespeler te passen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński schiet op doel. Riesling bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyrajski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Oltean is nu in balbezit. Oltean geeft de bal voor. Bello probeert de bal aan de voet te houden. Grosicki rent richting de bal. Grosicki draait met de bal, schiet en ... Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Zanelli geeft een lange en hoge pass. Grosicki kopt de bal weg. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Suryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont passt de bal met de wreef. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Suryono met een sublieme pass. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram passt de bal met de wreef. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński draait met de bal, schiet en ... Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pont neemt de hoekschop. Grosicki rent richting de bal. Grosicki schiet op doel. Daar is Soszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Suryono passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pont de bal. Pont probeert naar een medespeler te passen. Soszyński heeft problemen om de bal te vangen. Soszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 82%, Simon Gościcino 18%.
ZKS Orion Blizne - Simon Gościcino 0:4