Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simon Gościcino ZKS Orion Blizne
523 Tactiek 532
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 32.4
zeer goed Schieten zwak
matig Passen matig
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Avram onderschept slim de pass. Avram passt de bal in één keer door. Potemkin met een sublieme pass. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Potemkin passt de bal met de wreef. Blank is nu in balbezit. Blank probeert naar een medespeler te passen. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński schiet op doel. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Soszyński onderschept slim de pass. Soszyński schiet op doel. Oltean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potemkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potemkin draait met de bal, schiet en ... Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - ZKS Orion Blizne 1:0

32e minuut.
Sava probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hadden de bal. Blank met een sublieme pass. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - ZKS Orion Blizne 2:0

33e minuut.
Grosicki rent richting de bal. Celiński onderschept slim de pass. Celiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rodrigo de bal. Rodrigo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Potemkin rent richting de bal. Potemkin probeert naar een medespeler te passen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński schiet op doel. Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - ZKS Orion Blizne 3:0

44e minuut.
Sava passt de bal met de wreef. Avram rent richting de bal. Avram passt de bal zonder na te denken. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - ZKS Orion Blizne 4:0

45e minuut.
Inworp. Sękowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 39%, ZKS Orion Blizne 61%.
Simon Gościcino - ZKS Orion Blizne 4:0

52e minuut.
Blank met een sublieme pass. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soszyński is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hadden zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Pont met een sublieme pass. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński met een sublieme pass. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Thorsen geeft een hoge lob. Soszyński kopt de bal weg. Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosicki schiet op doel. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - ZKS Orion Blizne 5:0

64e minuut.
Centofanti onderschept slim de pass. Centofanti met een sublieme pass. Karakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont onderschept slim de pass. Pont geeft een hoge lob. Paal! Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Blank verovert de bal door een tackle van achteren. Blank geeft de bal voor. Oltean rent richting de bal. Soszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński schiet op doel. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Potemkin rent richting de bal. Potemkin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Centofanti met een snelle inworp. Karakirov heeft problemen om de bal te vangen. Avram is nu in balbezit. Avram geeft een lange en hoge pass. Potemkin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Soszyński de bal. Avram is nu in balbezit. Avram haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - ZKS Orion Blizne 6:0

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tyrajski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bello met de inworp. Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Celiński krijgt een gele kaart. Hadden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hadden met een snel genomen vrije trap. Soszyński kopt de bal weg. Grosicki rent richting de bal. Grosicki passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Oltean geeft de bal voor. Inworp. Pont met een snelle inworp. Potemkin rent richting de bal. Potemkin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Riesling trapt de bal weg van het doel. Blank kopt de bal weg. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński schiet op doel. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - ZKS Orion Blizne 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 34%, ZKS Orion Blizne 66%.
Simon Gościcino - ZKS Orion Blizne 7:0