Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biało*zieloni Mistrzowie Zen
bob Tactiek fon
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Vielba is nu in balbezit. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Kisin geeft een hoge lob. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Herisz speelt de bal door. z Polžic a Bezdružic bereikt de bal nog maar net als eerste. z Polžic a Bezdružic passt de bal zonder na te denken. Sklavenitis heeft problemen om de bal te vangen. Sklavenitis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stegaru passt de bal zonder na te denken. Sklavenitis rent richting de bal. Sklavenitis heeft problemen om de bal te vangen. Sklavenitis geeft een lange en hoge pass. Malec krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Herisz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bruto komt het veld opgelopen.

26e minuut.
z Polžic a Bezdružic bereikt de bal nog maar net als eerste. z Polžic a Bezdružic passt de bal in één keer door. Sklavenitis met een sublieme pass. Piatas is nu in balbezit. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Mistrzowie Zen 1:0

30e minuut.
Stegaru met een sublieme pass. Kisin is nu in balbezit. Kisin passt de bal in één keer door. Sklavenitis geeft de bal voor. Echeverría kopt de bal weg. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kisin rent richting de bal. Kisin passt de bal in één keer door. Sklavenitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavenitis geeft een lange en hoge pass. Malec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Mistrzowie Zen 2:0

39e minuut.
z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. z Polžic a Bezdružic passt de bal in één keer door. Kisin heeft problemen om de bal te vangen. Sklavenitis rent richting de bal. Sklavenitis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sklavenitis is nu in balbezit. Sklavenitis passt de bal zonder na te denken. Malec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. z Polžic a Bezdružic rent richting de bal. z Polžic a Bezdružic geeft de bal voor. de la Cruz bokst de bal weg. Cardorini rent richting de bal. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Mistrzowie Zen 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 37%, Mistrzowie Zen 63%.
biało*zieloni - Mistrzowie Zen 3:0

46e minuut.
Torbica komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Radmanović heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radmanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cardorini speelt de bal door. Kisin is nu in balbezit. Šolc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kisin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kisin komt bij de bal en schiet. de la Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Fabbiano onderschept slim de pass. Estouro is nu in balbezit. Met opzet legt Kisin zijn tegenspeler op de grond. Kisin krijgt een gele kaart. Estouro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Világi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Malec passt de bal met de wreef. z Polžic a Bezdružic rent richting de bal. Echeverría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echeverría krijgt een gele kaart. z Polžic a Bezdružic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kisin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piatas krijgt zijn hoofd ertegen. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bruto rent richting de bal. Bruto passt de bal met de wreef. z Polžic a Bezdružic bereikt de bal nog maar net als eerste. z Polžic a Bezdružic geeft een lange en hoge pass. Piatas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. z Polžic a Bezdružic met een snelle inworp. Sklavenitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavenitis geeft de bal voor. Piatas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kisin probeert naar een medespeler te passen. Piatas is nu in balbezit. Cardorini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piatas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piatas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 52%, Mistrzowie Zen 48%.
biało*zieloni - Mistrzowie Zen 3:0