Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chapecoense SC FC LG UNITED
tiruriru Tactiek ls
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 44.5
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Tsouras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paşa de bal. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak schiet op doel. Oña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Inworp. Wostal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsouras is nu in balbezit. Tsouras geeft een hoge lob. Pihlak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - FC LG UNITED 1:0

4e minuut.
Arulo geeft een hoge lob. Colméia kopt de bal weg. Daar is Łojek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kosiorowski passt de bal met de wreef. Tsouras is nu in balbezit. Tsouras passt de bal in één keer door. Pihlak heeft problemen om de bal te vangen. Pihlak schiet op doel. Oña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Backhaus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wostal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsouras de bal. Tsouras passt de bal met de wreef. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Parkhomenko heeft problemen om de bal te vangen. Tsouras rent richting de bal. Tsouras passt de bal met de wreef. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Oña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Rzeszutko geeft de bal voor. Arulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arulo passt de bal met de wreef. Daar is Pihlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - FC LG UNITED 2:0

37e minuut.
Masías is nu in balbezit. Kosiorowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parkhomenko. Parkhomenko krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kondrot met een sublieme pass. Klungelig pakt Kosiorowski de bal. Kosiorowski passt de bal in één keer door. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal geeft de bal voor. Oña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Paşa rent richting de bal. Pihlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlak passt de bal zonder na te denken. Plesca rent richting de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Oña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsouras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arulo is nu in balbezit. Arulo geeft een lange en hoge pass. Plesca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - FC LG UNITED 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 43%, FC LG UNITED 57%.
Chapecoense SC - FC LG UNITED 3:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wostal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsouras geeft een hoge lob. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak schiet op doel. Oña bokst de bal weg. Klungelig pakt Paşa de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsouras neemt de hoekschop. Plesca krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Paşa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - FC LG UNITED 4:0

72e minuut.
Colméia geeft een hoge lob. Inworp. Tsouras met een snelle inworp. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Pasik onderschept slim de pass. Pasik geeft de bal voor. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vlasatý is nu in balbezit. Kosiorowski onderschept slim de pass. Kosiorowski geeft de bal voor. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - FC LG UNITED 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 33%, FC LG UNITED 67%.
Chapecoense SC - FC LG UNITED 5:0