Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simon Gościcino KOPACZE FC
523 Tactiek HEJKA
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
47.7 gemiddelde waardering 42.3
solide Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Thorsen met een sublieme pass. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki passt de bal in één keer door. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dreher verovert de bal door een tackle van achteren. Dreher speelt de bal door. Vojičić rent richting de bal. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - KOPACZE FC 0:1

12e minuut.
Laine verovert de bal door een tackle van achteren. Dreher geeft een lange en hoge pass. Grigoraş kopt de bal weg. Maldari rent richting de bal. Maldari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Spychalski heeft problemen om de bal te vangen. Soszyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spychalski. Spychalski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hadden geeft een lange en hoge pass. Drăgoi is nu in balbezit. Spychalski verovert de bal door een tackle van achteren. Spychalski geeft de bal voor. Grigoraş springt en kopt de bal. Dziewicki bokst de bal weg.

32e minuut.
Thorsen passt de bal in één keer door. Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosicki speelt de bal door. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 53%, KOPACZE FC 47%.
Simon Gościcino - KOPACZE FC 0:1

58e minuut.
Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Căpăţână trapt de bal weg. Suryono kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dreher passt de bal met de wreef. Avram rent richting de bal. Severinsson onderschept slim de pass. Severinsson geeft de bal voor. Vojičić kopt de bal weg. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Hadden geeft een hoge lob. Grosicki heeft problemen om de bal te vangen. Grosicki probeert naar een medespeler te passen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński schiet op doel. Căpăţână bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Simon Gościcino - KOPACZE FC 1:1

63e minuut.
Inworp. Dreher met de inworp. Miquelerena rent richting de bal. Miquelerena geeft een hoge lob. Sava probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Krasiński geeft de bal voor. Vojičić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drăgoi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Severinsson kopt de bal weg. Zanelli heeft problemen om de bal te vangen. Maldari is nu in balbezit. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş schiet op doel. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Thorsen passt de bal met de wreef. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki geeft een lange en hoge pass. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 49%, KOPACZE FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Simon Gościcino - KOPACZE FC 1:1