Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chapecoense SC TURYSCI FC
tiruriru Tactiek cus
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.7 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Pailla probeert naar een medespeler te passen. Arulo probeert naar een medespeler te passen. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dobor de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wostal passt de bal met de wreef. Tsouras probeert naar een medespeler te passen. Arulo speelt de bal door. Pihlak rent richting de bal. Pihlak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Massacri heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsouras neemt de hoekschop. Plesca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - TURYSCI FC 1:0

15e minuut.
Pasik kopt de bal weg. Arulo is nu in balbezit. Arulo geeft een hoge lob. Plesca controleert de bal met de borst. Plesca draait met de bal, schiet en ... Briceño Iragorry bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tsouras zal de hoekschop nemen. Plesca springt en kopt de bal. Briceño Iragorry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - TURYSCI FC 2:0

20e minuut.
Massacri heeft problemen om de bal te vangen. Pailla rent richting de bal. Pailla probeert naar een medespeler te passen. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - TURYSCI FC 2:1

23e minuut.
Skogseid speelt de bal door. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasik. Pasik krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Backhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Backhaus geeft een lange en hoge pass. Tsouras kopt de bal weg. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 41%, TURYSCI FC 59%.
Chapecoense SC - TURYSCI FC 2:1

46e minuut.
Lepping raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamieniarz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rzeszutko probeert naar een medespeler te passen. Pasik is nu in balbezit. Pasik geeft de bal voor. Arulo geeft een hoge lob. Plesca krijgt zijn hoofd ertegen. Briceño Iragorry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Balatoni speelt de bal door. Klungelig pakt Arulo de bal. Arulo passt de bal met de wreef. Plesca is nu in balbezit. Plesca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arulo met een sublieme pass. Wostal heeft problemen om de bal te vangen. Wostal passt de bal zonder na te denken. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Goycochea rent richting de bal. Balatoni onderschept slim de pass. Balatoni passt de bal in één keer door. Pihlak rent richting de bal. Pihlak schiet op doel. Briceño Iragorry bokst de bal weg. Plesca rent richting de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - TURYSCI FC 3:1

63e minuut.
Plesca rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsouras neemt de hoekschop. Plesca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - TURYSCI FC 4:1

70e minuut.
Inworp. Wostal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsouras geeft een lange en hoge pass. Plesca springt en kopt de bal. Briceño Iragorry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - TURYSCI FC 5:1

72e minuut.
Nasiłowski rent richting de bal. Arulo onderschept slim de pass. Arulo passt de bal in één keer door. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Balatoni heeft problemen om de bal te vangen. Balatoni probeert naar een medespeler te passen. Wostal is nu in balbezit. Wostal passt de bal met de wreef. Plesca rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pasik controleert de bal met de borst. Pasik geeft een lange en hoge pass. Brzóska kopt de bal weg. Arulo is nu in balbezit. Arulo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 31%, TURYSCI FC 69%.
Chapecoense SC - TURYSCI FC 5:1