Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simon Gościcino biało*zieloni
523 Tactiek bob
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.3 gemiddelde waardering 57.4
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Thorsen probeert naar een medespeler te passen. Mihu probeert naar een medespeler te passen. Zanelli met een sublieme pass. Malec rent richting de bal. Malec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pont passt de bal met de wreef. Oprean is nu in balbezit. Oprean geeft de bal voor. Piatas is nu in balbezit. Piatas schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.

5e minuut.
Grosicki probeert naar een medespeler te passen. Mihu geeft de bal voor. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ... Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - biało*zieloni 0:1

7e minuut.
Stegaru rent richting de bal. Stegaru passt de bal zonder na te denken. Sklavenitis met een sublieme pass. Piatas is nu in balbezit. Piatas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Avram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. z Polžic a Bezdružic geeft een hoge lob. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - biało*zieloni 0:2

9e minuut.
Drăgoi kopt de bal weg. Malec controleert de bal met de borst. Avram is nu in balbezit. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kisin passt de bal in één keer door. Daar is Malec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malec passt de bal in één keer door. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piatas neemt de penalty, wat een uithaal! Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - biało*zieloni 0:3

25e minuut.
Torbica bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbica geeft een hoge lob. Zanelli is nu in balbezit. Malec onderschept slim de pass. Malec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dziewicki met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sklavenitis de bal. Sklavenitis geeft een lange en hoge pass. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mihu heeft problemen om de bal te vangen. Mihu speelt de bal door. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. z Polžic a Bezdružic geeft een hoge lob. Sklavenitis geeft de bal voor. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Avram is nu in balbezit. Kisin rent richting de bal. Kisin geeft een lange en hoge pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec onderschept slim de pass. Malec passt de bal met de wreef. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maculewicz komt het veld opgelopen. Sklavenitis met de inworp. Kisin geeft een hoge lob. Malec springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 61%, biało*zieloni 39%.
Simon Gościcino - biało*zieloni 0:3

46e minuut.
Malec speelt de bal door. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

48e minuut.
Suryono rent richting de bal. Maculewicz onderschept slim de pass. Maculewicz geeft een lange en hoge pass. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kisin is nu in balbezit. Kisin passt de bal in één keer door. Zanelli is nu in balbezit. Malec onderschept slim de pass. Malec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - biało*zieloni 0:4

50e minuut.
Grosicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grosicki passt de bal in één keer door. Soszyński rent richting de bal. Soszyński draait met de bal, schiet en ... Pachtmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - biało*zieloni 1:4

54e minuut.
z Polžic a Bezdružic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Malec de bal. Malec passt de bal zonder na te denken. Piatas heeft problemen om de bal te vangen. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Grosicki rent richting de bal. Grosicki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mihu de bal onder controle te krijgen. Avram rent richting de bal. Avram geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sklavenitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavenitis passt de bal met de wreef. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - biało*zieloni 1:5

74e minuut.
Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosicki passt de bal met de wreef. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - biało*zieloni 2:5

78e minuut.
Kisin onderschept slim de pass. Kisin met een sublieme pass. Piatas rent richting de bal. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - biało*zieloni 2:6

79e minuut.
Zanelli rent richting de bal. Zanelli passt de bal met de wreef. Drăgoi rent richting de bal. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. z Polžic a Bezdružic bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - biało*zieloni 2:7

83e minuut.
Sava probeert naar een medespeler te passen. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki passt de bal met de wreef. Suryono heeft problemen om de bal te vangen. Suryono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kisin geeft een lange en hoge pass. Malec kopt de bal weg. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ... Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - biało*zieloni 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 52%, biało*zieloni 48%.
Simon Gościcino - biało*zieloni 2:8