Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biało*zieloni Simon Gościcino
bob Tactiek 523
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten solid
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Blank geeft de bal voor. Stegaru is nu in balbezit. Soszyński onderschept slim de pass. Soszyński schiet op doel. Pachtmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Simon Gościcino 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kisin met de inworp. Suff is nu in balbezit. Suff geeft de bal voor. Piatas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Mihu rent richting de bal. Mihu passt de bal zonder na te denken. Piatas rent richting de bal. Piatas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Blank met een sublieme pass. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru is nu in balbezit. Soszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński schiet op doel. Pachtmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Piatas geeft de bal voor. z Polžic a Bezdružic rent richting de bal. z Polžic a Bezdružic passt de bal met de wreef. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biało*zieloni - Simon Gościcino 1:1

22e minuut.
Grosicki rent richting de bal. Suff is nu in balbezit. Suff geeft een lange en hoge pass. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Simon Gościcino 2:1

30e minuut.
Daar is Mihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu geeft een lange en hoge pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Simon Gościcino 3:1

31e minuut.
Soszyński probeert naar een medespeler te passen. Avram is nu in balbezit. Avram passt de bal in één keer door. Daar is Grosicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grosicki met een sublieme pass. Pachtmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 53%, Simon Gościcino 47%.
biało*zieloni - Simon Gościcino 3:1

46e minuut.
Maculewicz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Soszyński is nu in balbezit. Blank rent richting de bal. Blank passt de bal in één keer door. Avram rent richting de bal. Avram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Suff geeft een hoge lob. Blank probeert de bal aan de voet te houden. Malec kopt de bal weg. Piatas heeft problemen om de bal te vangen. Piatas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Suff passt de bal zonder na te denken. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu passt de bal met de wreef. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Blank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisin rent richting de bal. Kisin speelt de bal door. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Malec draait met de bal, schiet en ... Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Malec rent richting de bal. Malec met een sublieme pass. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Simon Gościcino 4:1

74e minuut.
Mihu met een sublieme pass. Suff geeft de bal voor. Piatas is nu in balbezit. Piatas schiet op doel. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Simon Gościcino 5:1

79e minuut.
Maculewicz geeft een hoge lob. Dorgnach is nu in balbezit. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Simon Gościcino 6:1

83e minuut.
Mihu geeft de bal voor. Malec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Avram neemt vlug de vrije trap. Soszyński rent richting de bal. Soszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Simon Gościcino 6:2

85e minuut.
Suff bereikt de bal nog maar net als eerste. Suff geeft een hoge lob. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ... Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Simon Gościcino 7:2

89e minuut.
Thorsen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kisin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 34%, Simon Gościcino 66%.
biało*zieloni - Simon Gościcino 7:2