Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistrzowie Zen KOPACZE FC
fon Tactiek HEJKA
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 40.3
solid Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Grocholski geeft een hoge lob. Inworp. Resmunguinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Laine verovert de bal door een tackle van achteren. Laine geeft een hoge lob. Daar is Cardorini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Quiñónez geeft een hoge lob. Hernández rent richting de bal. Hernández passt de bal zonder na te denken. Világi rent richting de bal. Világi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski passt de bal met de wreef. Echeverría heeft problemen om de bal te vangen. Grigoraş rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Severinsson neemt de hoekschop. Cruyff is nu in balbezit. Cruyff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - KOPACZE FC 0:1

21e minuut.
Laine verovert de bal door een tackle van achteren. Laine passt de bal in één keer door. Maldari is nu in balbezit. Maldari schiet op doel. Grocholski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Grocholski geeft de bal voor. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mistrzowie Zen - KOPACZE FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Zen 65%, KOPACZE FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mistrzowie Zen - KOPACZE FC 1:1

47e minuut.
Noher onderschept slim de pass. Noher passt de bal in één keer door. Estouro rent richting de bal. Világi is nu in balbezit. Világi haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână bokst de bal weg.

81e minuut.
Echeverría onderschept slim de pass. Quiñónez geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hernández stond buitenspel. Laine neemt vlug de vrije trap. Grigoraş krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Radmanović rent richting de bal. Radmanović passt de bal in één keer door. Hernández rent richting de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ... Căpăţână werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - KOPACZE FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Zen 44%, KOPACZE FC 56%.
Mistrzowie Zen - KOPACZE FC 2:1