Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Orion Blizne FC LG UNITED
532 Tactiek ls
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oltean de bal. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Masías geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fică is nu in balbezit. Fică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý probeert naar een medespeler te passen. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ... Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FC LG UNITED 0:1

13e minuut.
Fică passt de bal zonder na te denken. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Masías is nu in balbezit. Masías passt de bal in één keer door. Daar is Vlasatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlasatý schiet op doel. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Riesling trapt de bal weg. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal in één keer door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Karakirov rent richting de bal. Karakirov geeft een lange en hoge pass. Contreras met een sublieme pass. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Riesling trapt de bal weg. Masías kopt de bal weg. Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FC LG UNITED 0:2

37e minuut.
Karakirov speelt de bal door. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Contreras passt de bal met de wreef. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Contreras zal de hoekschop nemen. Vlasatý springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 61%, FC LG UNITED 39%.
ZKS Orion Blizne - FC LG UNITED 0:2

46e minuut.
Sękowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sękowski passt de bal zonder na te denken. Contreras speelt de bal door. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel. Riesling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Centofanti onderschept slim de pass. Vlasatý verovert de bal door een tackle van achteren. Vlasatý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FC LG UNITED 0:3

57e minuut.
Parkhomenko rent richting de bal. Parkhomenko passt de bal zonder na te denken. Şoimaru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fică de bal. Fică draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Domarski geeft een hoge lob. Inworp. Karakirov met een snelle inworp. Sękowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sękowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Oltean geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fică de bal. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FC LG UNITED 0:4

75e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Contreras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyrajski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Contreras probeert naar een medespeler te passen. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru passt de bal met de wreef. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. Riesling bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - FC LG UNITED 0:5

80e minuut.
Inworp. Bello met de inworp. Contreras met een sublieme pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bello rent richting de bal. Bello geeft een hoge lob. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ... Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru passt de bal zonder na te denken. Vlasatý is nu in balbezit. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 65%, FC LG UNITED 35%.
ZKS Orion Blizne - FC LG UNITED 0:5