Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biało*zieloni TURYSCI FC
bob Tactiek cus
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 43
excellent Schieten solid
formidable Passen weak
very good Verdedigen good


1e minuut.
Sklavenitis speelt de bal door. Fabbiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbiano passt de bal met de wreef. Kuzera rent richting de bal. Kuzera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Nasiłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin verovert de bal door een tackle van achteren. Kisin speelt de bal door. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihu met een snelle inworp. z Polžic a Bezdružic geeft een lange en hoge pass. Piatas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 1:0

11e minuut.
Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru speelt de bal door. Sklavenitis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas schiet op doel. Briceño Iragorry bokst de bal weg.

15e minuut.
Oprean geeft een lange en hoge pass. Kisin is nu in balbezit. Kisin speelt de bal door. Malec is nu in balbezit. Malec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Massacri passt de bal in één keer door. Sklavenitis rent richting de bal. Sklavenitis met een sublieme pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 2:0

21e minuut.
Massacri met een harde bal richting middenveld. Mihu kopt de bal weg. z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. z Polžic a Bezdružic geeft een hoge lob. Piatas maakt een snoekduik en kopt de bal. Briceño Iragorry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pailla rent richting de bal. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu met een sublieme pass. Daar is Malec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 3:0

28e minuut.
Malec probeert naar een medespeler te passen. z Polžic a Bezdružic met een sublieme pass. Sklavenitis rent richting de bal. Sklavenitis geeft een lange en hoge pass. Piatas krijgt zijn hoofd ertegen. Briceño Iragorry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 4:0

30e minuut.
Torbica speelt de bal door. Oprean geeft de bal voor. Piatas kopt de bal weg. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pailla probeert de bal aan de voet te houden. Mihu is nu in balbezit. Mihu passt de bal in één keer door. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry bokst de bal weg. Brzóska rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Massacri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamieniarz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kisin speelt de bal door. Sklavenitis geeft een lange en hoge pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 5:0

35e minuut.
Kisin rent richting de bal. Kisin probeert naar een medespeler te passen. Piatas is nu in balbezit. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 6:0

36e minuut.
z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. z Polžic a Bezdružic geeft een lange en hoge pass. Brzóska kan de bal niet met de borst controleren. Piatas rent richting de bal. Kisin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lepping met een sublieme pass. Torbica speelt de bal door. Klungelig pakt Dobor de bal. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel. Briceño Iragorry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kamieniarz rent richting de bal. Malec onderschept slim de pass. Malec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 7:0

41e minuut.
Brzóska onderschept slim de pass. Brzóska geeft een lange en hoge pass. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 7:1

43e minuut.
Lepping heeft problemen om de bal te vangen. Mihu probeert naar een medespeler te passen. Malec rent richting de bal. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Briceño Iragorry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. z Polžic a Bezdružic geeft een lange en hoge pass. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Malec draait met de bal, schiet en ... Briceño Iragorry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 8:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maculewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 25%, TURYSCI FC 75%.
biało*zieloni - TURYSCI FC 8:1

54e minuut.
Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru geeft een hoge lob. Dobor rent richting de bal. Piatas onderschept slim de pass. Piatas draait met de bal, schiet en ... Briceño Iragorry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Daar is Sklavenitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavenitis onderschept slim de pass. Sklavenitis geeft de bal voor. Piatas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Brzóska heeft problemen om de bal te vangen. Sklavenitis rent richting de bal. Sklavenitis probeert naar een medespeler te passen. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Malec passt de bal zonder na te denken. Dobor onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sklavenitis neemt de hoekschop. z Polžic a Bezdružic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Maculewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamieniarz kopt de bal weg. Kovtun rent richting de bal. Kovtun haalt uit met een fantastische trap. Pachtmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mihu passt de bal in één keer door. z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. z Polžic a Bezdružic passt de bal met de wreef. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Mihu is nu in balbezit. Mihu speelt de bal door. Goycochea is nu in balbezit. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. z Polžic a Bezdružic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piatas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 9:1

78e minuut.
Mihu speelt de bal door. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec passt de bal zonder na te denken. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Torbica speelt de bal door. Goycochea is nu in balbezit. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - TURYSCI FC 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 31%, TURYSCI FC 69%.
biało*zieloni - TURYSCI FC 10:1