Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TURYSCI FC biało*zieloni
cus Tactiek bob
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 60.7
zeer goed Schieten uitstekend
zwak Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepping bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu onderschept slim de pass. Mihu geeft een lange en hoge pass. Piatas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dobor de bal. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Piatas is nu in balbezit. Dobor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piatas raakt geblesseerd tijdens het duel. Piatas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Briceño Iragorry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:1

12e minuut.
Brzóska rent richting de bal. Piatas onderschept slim de pass. Piatas passt de bal in één keer door. Malec is nu in balbezit. Malec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Massacri verovert de bal door een tackle van achteren. Massacri met een sublieme pass. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ... Briceño Iragorry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:2

18e minuut.
Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu geeft een lange en hoge pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:3

25e minuut.
Dobor probeert de bal aan de voet te houden. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu geeft een lange en hoge pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:4

27e minuut.
Herisz speelt de bal door. Klungelig pakt Nasiłowski de bal. Nasiłowski speelt de bal door. Kovtun rent richting de bal. Kovtun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Herisz is nu in balbezit. Herisz passt de bal zonder na te denken. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brzóska kopt de bal weg. Nasiłowski is nu in balbezit. Nasiłowski met een sublieme pass. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Torbica met een harde bal richting middenveld. Nasiłowski heeft problemen om de bal te vangen. Herisz speelt de bal door. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Herisz rent richting de bal. Herisz probeert naar een medespeler te passen. Mihu geeft een lange en hoge pass. Piatas maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobor probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nasiłowski passt de bal met de wreef. Lepping rent richting de bal. Lepping geeft een lange en hoge pass. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maculewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TURYSCI FC 63%, biało*zieloni 37%.
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:4

48e minuut.
Mihu onderschept slim de pass. Mihu met een sublieme pass. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas draait met de bal, schiet en ... Briceño Iragorry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:5

49e minuut.
Lepping is nu in balbezit. Malec onderschept slim de pass. Malec passt de bal met de wreef. z Polžic a Bezdružic bereikt de bal nog maar net als eerste. z Polžic a Bezdružic geeft de bal voor. Briceño Iragorry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Oprean rent richting de bal. Torbica met een sublieme pass. Daar is Piatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:6

53e minuut.
Kamieniarz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Suff bereikt de bal nog maar net als eerste. Suff passt de bal zonder na te denken. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:7

64e minuut.
Piatas is nu in balbezit. Piatas passt de bal in één keer door. Daar is Dobor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas verovert de bal door een tackle van achteren. Piatas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Briceño Iragorry probeert wanhopig de bal te grijpen. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Briceño Iragorry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:8

65e minuut.
Malec passt de bal in één keer door. Piatas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massacri. Piatas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mihu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Suff heeft problemen om de bal te vangen. Suff geeft een hoge lob. Piatas kopt de bal weg. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pachtmann trapt de bal weg van het doel. Pailla kan de bal niet met de borst controleren. Herisz geeft de bal voor. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobor heeft problemen om de bal te vangen. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:9

71e minuut.
Klungelig pakt Suff de bal. Suff met een sublieme pass. Pailla rent richting de bal. Piatas onderschept slim de pass. Piatas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:10

72e minuut.
Massacri verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu passt de bal zonder na te denken. z Polžic a Bezdružic geeft een lange en hoge pass. Piatas maakt een snoekduik en kopt de bal. Briceño Iragorry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Massacri verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Mihu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. z Polžic a Bezdružic geeft een hoge lob. Piatas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogseid verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu onderschept slim de pass. Mihu geeft een lange en hoge pass. Piatas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:11

78e minuut.
Pachtmann trapt de bal weg van het doel. Pailla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailla geeft een lange en hoge pass. Kovtun rent richting de bal. Kovtun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Oprean geeft een lange en hoge pass. Piatas kan de bal niet met de borst controleren. Dobor is nu in balbezit. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Massacri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. z Polžic a Bezdružic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihu geeft de bal voor. Herisz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Torbica verovert de bal door een tackle van achteren. Torbica geeft een hoge lob. Malec probeert naar een medespeler te passen. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ... Briceño Iragorry bokst de bal weg. z Polžic a Bezdružic rent richting de bal. z Polžic a Bezdružic geeft de bal voor. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Briceño Iragorry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TURYSCI FC 69%, biało*zieloni 31%.
TURYSCI FC - biało*zieloni 0:11