Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chapecoense SC Simon Gościcino
tiruriru Tactiek 523
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 44
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Plesca passt de bal zonder na te denken. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak probeert naar een medespeler te passen. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rzeszutko verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeszutko met een sublieme pass. Pasik is nu in balbezit. Grosicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grosicki draait met de bal, schiet en ... Theodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tsouras geeft de bal voor. Grosicki is nu in balbezit. Arulo verovert de bal door een tackle van achteren. Arulo geeft de bal voor. Plesca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak passt de bal in één keer door. Zanelli rent richting de bal. Plesca onderschept slim de pass. Plesca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Thorsen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piwko komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Backhaus onderschept slim de pass. Backhaus probeert naar een medespeler te passen. Arulo speelt de bal door. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak schiet op doel. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zanelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Drăgoi neemt vlug de vrije trap. Rzeszutko met een sublieme pass. Klungelig pakt Rzeszutko de bal. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras met een sublieme pass. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - Simon Gościcino 1:0

35e minuut.
Pont passt de bal met de wreef. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak passt de bal in één keer door. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - Simon Gościcino 2:0

39e minuut.
Wostal rent richting de bal. Wostal geeft een hoge lob. Tsouras met een sublieme pass. Plesca is nu in balbezit. Plesca schiet op doel. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Suryono passt de bal met de wreef. Soszyński heeft problemen om de bal te vangen. Backhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soszyński haalt uit met een fantastische trap. Theodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak passt de bal in één keer door. Arulo met een sublieme pass. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 50%, Simon Gościcino 50%.
Chapecoense SC - Simon Gościcino 2:0

52e minuut.
Pont met de inworp. Backhaus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Drăgoi de bal onder controle te krijgen. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Boros onderschept slim de pass. Boros speelt de bal door. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak draait met de bal, schiet en ... Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - Simon Gościcino 3:0

59e minuut.
Pasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arulo geeft een hoge lob. Sava speelt de bal door. Arulo geeft een hoge lob. Plesca krijgt zijn hoofd ertegen. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - Simon Gościcino 4:0

68e minuut.
Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik verovert de bal door een tackle van achteren. Pasik met een sublieme pass. Piwko is nu in balbezit. Piwko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Theodor met een harde bal richting middenveld. Avram met een sublieme pass. Arulo geeft een hoge lob. Daar is Pihlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli is nu in balbezit. Plesca verovert de bal door een tackle van achteren. Plesca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chapecoense SC - Simon Gościcino 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chapecoense SC 49%, Simon Gościcino 51%.
Chapecoense SC - Simon Gościcino 5:0