Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOPACZE FC FC LG UNITED
HEJKA Tactiek ls
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
39 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten average
weak Passen good
good Verdedigen average


4e minuut.
Vojičić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cruyff komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Dreher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grigoraş is nu in balbezit. Paşa begaat een overtreding. Grigoraş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benazzato komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grigoraş krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Cruyff de bal. Cruyff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE FC - FC LG UNITED 1:0

18e minuut.
Dreher onderschept slim de pass. Vergoossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergoossen geeft een lange en hoge pass. Petrisor is nu in balbezit. Petrisor schiet op doel. Căpăţână verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Vergoossen rent richting de bal. Vergoossen passt de bal in één keer door. Nagashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagashima geeft een hoge lob. Petrisor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vergoossen passt de bal zonder na te denken. Nagashima heeft problemen om de bal te vangen. Nagashima geeft een hoge lob. Petrisor rent richting de bal. Petrisor haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE FC 46%, FC LG UNITED 54%.
KOPACZE FC - FC LG UNITED 1:0

46e minuut.
Szumski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Şoimaru de bal. Mowlik rent richting de bal. Mowlik passt de bal met de wreef. Daar is Nagashima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagashima geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fóris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dreher met de inworp. Benazzato rent richting de bal. Benazzato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Paşa is nu in balbezit. Grigoraş onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vergoossen. Vergoossen krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cruyff stond buitenspel. Fóris neemt vlug de vrije trap. Petrisor bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrisor draait met de bal, schiet en ... Căpăţână probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE FC 50%, FC LG UNITED 50%.
KOPACZE FC - FC LG UNITED 1:0