Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Orion Blizne Mistrzowie Zen
532 Tactiek fon
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 48.3
poor Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen weak


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Oltean de bal onder controle te krijgen. Estouro is nu in balbezit. Estouro passt de bal met de wreef. Világi heeft problemen om de bal te vangen. Világi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro geeft een lange en hoge pass. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Radmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmanović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Világi de bal. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Karakirov met de inworp. Luiten bereikt de bal nog maar net als eerste. Luiten speelt de bal door. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak draait met de bal, schiet en ... de la Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro geeft een hoge lob. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Világi is nu in balbezit. Világi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Mistrzowie Zen 0:1

21e minuut.
Világi rent richting de bal. Truszczyński onderschept slim de pass. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi schiet op doel. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Mistrzowie Zen 0:2

25e minuut.
Radmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Radmanović speelt de bal door. Világi rent richting de bal. Világi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Mistrzowie Zen 0:3

29e minuut.
Bello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radmanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tamames met een sublieme pass. Világi rent richting de bal. Világi passt de bal in één keer door. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Truszczyński geeft de bal voor. de la Cruz met een sublieme pass. Világi kopt de bal weg. Mihoubi heeft problemen om de bal te vangen. Mihoubi schiet op doel. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Šolc geeft een lange en hoge pass. Világi kopt de bal weg. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 59%, Mistrzowie Zen 41%.
ZKS Orion Blizne - Mistrzowie Zen 0:3

46e minuut.
Sękowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Estouro rent richting de bal. Estouro speelt de bal door. Mihoubi rent richting de bal. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi draait met de bal, schiet en ... Riesling bokst de bal weg.

48e minuut.
Világi heeft problemen om de bal te vangen. Oltean is nu in balbezit. Világi onderschept slim de pass. Világi haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Mistrzowie Zen 0:4

49e minuut.
Estouro geeft de bal voor. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Világi rent richting de bal. Világi schiet op doel. Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Mistrzowie Zen 0:5

58e minuut.
Mihoubi kopt de bal weg. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Mistrzowie Zen 0:6

60e minuut.
Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi rent richting de bal. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro passt de bal met de wreef. Mihoubi rent richting de bal. Mihoubi schiet op doel. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Echeverría geeft een lange en hoge pass. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi speelt de bal door. Daar is Mihoubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Mistrzowie Zen 0:7

68e minuut.
Truszczyński geeft de bal voor. Inworp. Radmanović met de inworp. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Világi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Durmayan ... Strafschop! Mihoubi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihoubi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Mistrzowie Zen 0:8

71e minuut.
Klungelig pakt Kwak de bal. Világi is nu in balbezit. Truszczyński rent richting de bal. Világi verovert de bal door een tackle van achteren. Világi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mihoubi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hernández komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 64%, Mistrzowie Zen 36%.
ZKS Orion Blizne - Mistrzowie Zen 0:8