Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistrzowie Zen Simon Gościcino
fon Tactiek 523
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen good


9e minuut.
Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi begaat een overtreding. Világi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estouro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihoubi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Estouro speelt de bal door. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi passt de bal met de wreef. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Soszyński passt de bal in één keer door. Potemkin rent richting de bal. Potemkin geeft de bal voor. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki draait met de bal, schiet en ... de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mihoubi speelt de bal door. Radmanović met een sublieme pass. Világi rent richting de bal. Világi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Zen - Simon Gościcino 1:0

27e minuut.
Avram raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abutović komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Potemkin geeft de bal voor. Grosicki rent richting de bal. de la Cruz speelt de bal door. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sava speelt de bal door. Hadden heeft problemen om de bal te vangen. Világi is nu in balbezit. Világi haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Drăgoi geeft een hoge lob. Noher bereikt de bal nog maar net als eerste. Noher met een sublieme pass. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Grosicki is nu in balbezit. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría geeft een hoge lob. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Drăgoi rent richting de bal. Világi verovert de bal door een tackle van achteren. Világi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mihoubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihoubi schiet op doel. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Zen 48%, Simon Gościcino 52%.
Mistrzowie Zen - Simon Gościcino 1:0

79e minuut.
Potemkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolc onderschept slim de pass. Šolc geeft de bal voor. Világi rent richting de bal. Világi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Potemkin is nu in balbezit. Šolc onderschept slim de pass. Šolc geeft een lange en hoge pass. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.

88e minuut.
Radmanović onderschept slim de pass. Radmanović speelt de bal door. Noher heeft problemen om de bal te vangen. Noher geeft een lange en hoge pass. Mihoubi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Zen 61%, Simon Gościcino 39%.
Mistrzowie Zen - Simon Gościcino 1:0