Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simon Gościcino Mistrzowie Zen
523 Tactiek fon
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Noher passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Radmanović de bal. Radmanović met een sublieme pass. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Radmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmanović met een sublieme pass. Mihoubi is nu in balbezit. Mihoubi draait met de bal, schiet en ... Sava probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 47%, Mistrzowie Zen 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Simon Gościcino - Mistrzowie Zen 0:0

47e minuut.
Mihoubi rent richting de bal. Zanelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihoubi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noher met een snel genomen vrije trap. Világi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sava controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihoubi neemt de hoekschop. Radmanović is nu in balbezit. Radmanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Grosicki speelt de bal door. Világi heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoi begaat een overtreding. Drăgoi krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Noher met een sublieme pass. Mihoubi heeft problemen om de bal te vangen. Mihoubi passt de bal met de wreef. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Dziewicki met een harde bal richting middenveld. Estouro geeft een hoge lob. Mihoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoubi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría geeft de bal voor. Mihoubi kopt de bal weg. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi schiet op doel. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Grocholski geeft een lange en hoge pass. Mihoubi kopt de bal weg. Drăgoi rent richting de bal. Világi verovert de bal door een tackle van achteren. Világi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Šolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Šolc geeft een lange en hoge pass. Mihoubi kopt de bal weg. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 59%, Mistrzowie Zen 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Simon Gościcino - Mistrzowie Zen 0:0