Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biało*zieloni KOPACZE FC
bob Tactiek HEJKA
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 40.4
zeer goed Schieten matig
formidabel Passen zwak
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Benazzato rent richting de bal. Benazzato geeft een lange en hoge pass. Suff kopt de bal weg. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel. Căpăţână kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kisin rent richting de bal. Kisin geeft de bal voor. Malec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Benazzato heeft problemen om de bal te vangen. Suff rent richting de bal. Benazzato verovert de bal door een tackle van achteren. Severinsson geeft de bal voor. Pachtmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - KOPACZE FC 0:1

26e minuut.
Vojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vojičić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grigoraş kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - KOPACZE FC 0:2

29e minuut.
Laine onderschept slim de pass. z Polžic a Bezdružic rent richting de bal. z Polžic a Bezdružic passt de bal in één keer door. Piatas rent richting de bal. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kisin probeert naar een medespeler te passen. Piatas probeert naar een medespeler te passen. Laine is nu in balbezit. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - KOPACZE FC 1:2

44e minuut.
Kisin geeft een lange en hoge pass. Daar is Piatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas onderschept slim de pass. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biało*zieloni - KOPACZE FC 2:2

45e minuut.
Maculewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 40%, KOPACZE FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biało*zieloni - KOPACZE FC 2:2

46e minuut.
z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. Laine verovert de bal door een tackle van achteren. Laine geeft een hoge lob. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Resmunguinha heeft problemen om de bal te vangen. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas passt de bal in één keer door. Malec rent richting de bal. Malec draait met de bal, schiet en ... Căpăţână verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Mihu is nu in balbezit. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Resmunguinha de bal onder controle te krijgen. Suff rent richting de bal. Suff geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Maculewicz kopt de bal weg. Mihu geeft de bal voor. Piatas is nu in balbezit. Piatas draait met de bal, schiet en ... Căpăţână maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - KOPACZE FC 3:2

73e minuut.
Mihu kopt de bal weg. z Polžic a Bezdružic rent richting de bal. z Polžic a Bezdružic passt de bal in één keer door. Piatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - KOPACZE FC 4:2

77e minuut.
Căpăţână met een sublieme pass. Suff kopt de bal weg. Daar is Kisin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisin geeft een hoge lob. Malec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Krasiński de bal. Piatas is nu in balbezit. Daar is Piatas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatas schiet op doel. Căpăţână maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kisin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herisz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Malec rent richting de bal. z Polžic a Bezdružic is nu in balbezit. z Polžic a Bezdružic geeft een hoge lob. Piatas rent richting de bal. Piatas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Krasiński onderschept slim de pass. Herisz is nu in balbezit. Herisz passt de bal met de wreef. Piatas heeft problemen om de bal te vangen. Piatas haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - KOPACZE FC 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 32%, KOPACZE FC 68%.
biało*zieloni - KOPACZE FC 5:2