Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Orion Blizne Chapecoense SC
532 Tactiek tiruriru
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.2 gemiddelde waardering 55.9
zwak Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Oltean geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arulo geeft een hoge lob. Plesca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Arulo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luiten rent richting de bal. Rodrigo is nu in balbezit. Balatoni onderschept slim de pass. Balatoni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pihlak kopt de bal weg. Klungelig pakt Truszczyński de bal. Arulo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pihlak de bal. Pihlak schiet op doel. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Centofanti heeft problemen om de bal te vangen. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Arulo onderschept slim de pass. Arulo probeert naar een medespeler te passen. Plesca is nu in balbezit. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Centofanti kan de bal niet met de borst controleren. Pihlak rent richting de bal. Pihlak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arulo met de inworp. Balatoni geeft een lange en hoge pass. Plesca is nu in balbezit. Plesca draait met de bal, schiet en ... Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 0:1

24e minuut.
Arulo rent richting de bal. Arulo speelt de bal door. Plesca is nu in balbezit. Plesca draait met de bal, schiet en ... Riesling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 0:2

32e minuut.
Wostal speelt de bal door. Daar is Tsouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsouras met een sublieme pass. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Balatoni speelt de bal door. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ... Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesca met een sublieme pass. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 0:3

38e minuut.
Pihlak kopt de bal weg. Plesca heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsouras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plesca maakt een snoekduik en kopt de bal. Riesling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Arulo geeft een lange en hoge pass. Plesca is nu in balbezit. Pihlak rent richting de bal. Oltean onderschept slim de pass. Oltean geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Sękowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 77%, Chapecoense SC 23%.
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 0:3

49e minuut.
Arulo probeert naar een medespeler te passen. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak geeft een hoge lob. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca schiet op doel. Riesling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 0:4

57e minuut.
Arulo met de inworp. Balatoni speelt de bal door. Arulo is nu in balbezit. Arulo geeft een hoge lob. Plesca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 0:5

62e minuut.
Tsouras is nu in balbezit. Tsouras geeft de bal voor. Plesca kopt de bal weg. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Balatoni verovert de bal door een tackle van achteren. Balatoni geeft een hoge lob. Plesca is nu in balbezit. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Riesling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 0:6

70e minuut.
Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal met een sublieme pass. Plesca probeert naar een medespeler te passen. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 0:7

71e minuut.
Arulo speelt de bal door. Tsouras rent richting de bal. Tsouras passt de bal in één keer door. Plesca is nu in balbezit. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Truszczyński rent richting de bal. Plesca verovert de bal door een tackle van achteren. Plesca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal passt de bal zonder na te denken. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak haalt uit met een fantastische trap. Oltean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tyrajski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Arulo geeft de bal voor. Plesca is nu in balbezit. Plesca passt de bal met de wreef. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Tsouras geeft een hoge lob. Daar is Karakirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arulo met een sublieme pass. Pihlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlak schiet op doel. Riesling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 0:8

85e minuut.
Celiński met de inworp. Klungelig pakt Kwak de bal. Kwak probeert naar een medespeler te passen. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski geeft een hoge lob. Theodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sękowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sękowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 1:8

87e minuut.
Tsouras geeft een hoge lob. Durmayan heeft problemen om de bal te vangen. Arulo speelt de bal door. Pihlak is nu in balbezit. Pihlak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 1:9

90e minuut.
Arulo rent richting de bal. Arulo probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Orion Blizne 71%, Chapecoense SC 29%.
ZKS Orion Blizne - Chapecoense SC 1:10