Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUCIO i POJEBUSY Del Toro
cyk myk Tactiek 442
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 45.8
zeer goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Bakulić geeft een lange en hoge pass. Bartášek kopt de bal weg. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli geeft een hoge lob. Skibniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard passt de bal zonder na te denken. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel. Jenniches maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Eynullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eynullayev geeft een hoge lob. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard schiet op doel. Jenniches werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Del Toro 1:0

13e minuut.
Inworp. van de Beek met de inworp. Bernard is nu in balbezit. Bernard geeft een hoge lob. Huerta krijgt zijn hoofd ertegen. Jenniches bokst de bal weg. Sápi rent richting de bal. Sápi geeft een lange en hoge pass. van de Beek rent richting de bal. van de Beek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sápi geeft een lange en hoge pass. Daar is Johlermaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johlermaier passt de bal in één keer door. Bernard is nu in balbezit. Bernard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jenniches trapt de bal weg van het doel. Daar is Mastrorocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Beek met een sublieme pass. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. Jenniches verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van de Beek neemt de hoekschop. Bartášek rent richting de bal. Eynullayev is nu in balbezit. Eynullayev schiet op doel. Jenniches verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
MacLure is nu in balbezit. Junpeng onderschept slim de pass. Junpeng geeft een hoge lob. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel. De bal raakt de paal. Jenniches bokst de bal weg.

37e minuut.
van de Beek verovert de bal door een tackle van achteren. van de Beek probeert naar een medespeler te passen. Eynullayev met een sublieme pass. Bernard rent richting de bal. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUCIO i POJEBUSY 39%, Del Toro 61%.
GUCIO i POJEBUSY - Del Toro 1:0

53e minuut.
Sato speelt de bal door. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard passt de bal zonder na te denken. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta draait met de bal, schiet en ... Jenniches probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hammerich is nu in balbezit. Hammerich passt de bal in één keer door. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu geeft een lange en hoge pass. Skibniewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hammerich rent richting de bal. Hammerich passt de bal in één keer door. Ulmeanu heeft problemen om de bal te vangen. Ulmeanu geeft de bal voor. Skibniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta draait met de bal, schiet en ... Do Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eynullayev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GUCIO i POJEBUSY - Del Toro 2:0

90e minuut.
Vinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrorocco is nu in balbezit. Mastrorocco probeert naar een medespeler te passen. Huerta rent richting de bal. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Jenniches verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUCIO i POJEBUSY 58%, Del Toro 42%.
GUCIO i POJEBUSY - Del Toro 2:0