Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aime Lwo Gonnosuke Team
Normal Tactiek Podstawowa
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 31.2
zwak Schieten goed
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Čkuljević passt de bal zonder na te denken. Karádi heeft problemen om de bal te vangen. Karádi passt de bal met de wreef. Kudlik heeft problemen om de bal te vangen. Kudlik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:1

14e minuut.
Buitenspel voor Zagaja. Goede buitenspelval van de verdediging. Čkuljević neemt vlug de vrije trap. Oślizło probeert de bal met de borst te controleren. Kudlik is nu in balbezit. Kudlik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Tatarowicz de bal. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz passt de bal met de wreef. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga geeft de bal voor. Paal! Kulisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Wolanik de bal. Čkuljević met een sublieme pass. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kulisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Roşoga geeft een hoge lob. Daar is Predenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oślizło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Predenkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Predenkiewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Pancu met een sublieme pass. Daar is Roşoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşoga probeert naar een medespeler te passen. Kudlik is nu in balbezit. Kudlik draait met de bal, schiet en ... Kulisek bokst de bal weg. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Čkuljević kopt de bal weg. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kudlik rent richting de bal. Kudlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:2

32e minuut.
Górny geeft de bal voor. Menger rent richting de bal. Menger geeft een lange en hoge pass. Kudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Karádi met een sublieme pass. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz passt de bal in één keer door. Kudlik is nu in balbezit. Kudlik haalt uit met een fantastische trap. Kulisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Szałachowski de bal. Cozarak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roşoga. Roşoga krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Inworp. Dziewanowski met de inworp. Čkuljević speelt de bal door. Predenkiewicz rent richting de bal. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:3

38e minuut.
Predenkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szamotulski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Čkuljević passt de bal in één keer door. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Kuśnierewicz speelt de bal door. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kulisek trapt de bal weg van het doel. Roşoga kopt de bal weg. Oślizło probeert de bal met de borst te controleren. Szamotulski is nu in balbezit. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Roşoga geeft een hoge lob. Kudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Menger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kudlik kopt de bal weg. Kulisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Van Massenhove geeft een hoge lob. Čkuljević is nu in balbezit. Čkuljević met een sublieme pass. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 73%, Gonnosuke Team 27%.
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:3

46e minuut.
Van Massenhove is nu in balbezit. Zasławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Menger zijn tegenspeler op de grond. Menger krijgt een gele kaart. Zasławski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Menger onderschept slim de pass. Menger geeft een hoge lob. Čkuljević is nu in balbezit. Kudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tatarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski onderschept slim de pass. Szamotulski probeert naar een medespeler te passen. Kudlik rent richting de bal. Kudlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:4

57e minuut.
Kudlik heeft problemen om de bal te vangen. Oślizło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlik onderschept slim de pass. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:5

60e minuut.
Daar is Zagaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czaruś is nu in balbezit. Zagaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagaja haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Górny de bal onder controle te krijgen. Zvankus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Menger met een sublieme pass. Oślizło rent richting de bal. Szamotulski verovert de bal door een tackle van achteren. Kudlik rent richting de bal. Kudlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:6

63e minuut.
Daar is Zagaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagaja rent richting de bal. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Roşoga is nu in balbezit. Roşoga geeft een hoge lob. Daar is Wolanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kudlik kan de bal niet met de borst controleren. Kudlik passt de bal zonder na te denken. Oślizło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski onderschept slim de pass. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:7

80e minuut.
Górny onderschept slim de pass. Górny geeft een lange en hoge pass. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:8

82e minuut.
Van Massenhove geeft de bal voor. Oślizło kan de bal niet met de borst controleren. Kudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... Kulisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Oślizło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. Oślizło probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Karádi is nu in balbezit. Karádi passt de bal in één keer door. Kudlik is nu in balbezit. Kudlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 63%, Gonnosuke Team 37%.
Aime Lwo - Gonnosuke Team 0:9