Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Toro AC.SOŚNICA
442 Tactiek Defend
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 23.5
zeer goed Schieten zwak
uitstekend Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Skibniewski heeft problemen om de bal te vangen. Skibniewski passt de bal met de wreef. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ... Rymuza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - AC.SOŚNICA 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wawrzyczek met de inworp. Valverde is nu in balbezit. Valverde geeft een lange en hoge pass. MacLure krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ulmeanu passt de bal in één keer door. Banaś rent richting de bal. Banaś geeft de bal voor. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. Rymuza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Klungelig pakt Tiisväli de bal. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Valverde met een sublieme pass. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - AC.SOŚNICA 2:0

14e minuut.
Banaś is nu in balbezit. Ulmeanu geeft een hoge lob. Kupczyński probeert de bal met de borst te controleren. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Rymuza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rymuza met een sublieme pass. Pelczarski is nu in balbezit. Hammerich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hammerich krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Wawrzyczek onderschept slim de pass. Wawrzyczek speelt de bal door. Daar is MacLure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLure draait met de bal, schiet en ... Rymuza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - AC.SOŚNICA 3:0

28e minuut.
Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski passt de bal in één keer door. Wawrzyczek geeft een hoge lob. Klungelig pakt MacLure de bal. Skibniewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Banaś passt de bal in één keer door. Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek passt de bal met de wreef. MacLure rent richting de bal. MacLure haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tiisväli met een sublieme pass. Daar is Banaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaś speelt de bal door. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Banaś passt de bal in één keer door. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Skibniewski de bal. Skibniewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 30%, AC.SOŚNICA 70%.
Del Toro - AC.SOŚNICA 3:0

46e minuut.
Łyskawa is nu in balbezit. Wawrzyczek onderschept slim de pass. Wawrzyczek heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzyczek geeft een hoge lob. MacLure springt en kopt de bal. Rymuza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Valverde met een sublieme pass. Banaś probeert naar een medespeler te passen. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
MacLure heeft problemen om de bal te vangen. Tarantowicz rent richting de bal. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Rymuza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - AC.SOŚNICA 4:0

58e minuut.
Valverde speelt de bal door. Niezbędny probeert naar een medespeler te passen. Jerużalski rent richting de bal. MacLure onderschept slim de pass. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rymuza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Banaś de bal. Jarmulski onderschept slim de pass. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu geeft de bal voor. Skibniewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kupczyński trapt de bal weg van het doel. Banaś kopt de bal weg. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel. Rymuza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacLure is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - AC.SOŚNICA 5:0

65e minuut.
Banaś verovert de bal door een tackle van achteren. Banaś passt de bal in één keer door. Ulmeanu met een sublieme pass. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Rymuza bokst de bal weg.

66e minuut.
Jarmulski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaś met een snelle inworp. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Skibniewski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wawrzyczek neemt de hoekschop. MacLure maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Toro - AC.SOŚNICA 6:0

86e minuut.
Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek geeft de bal voor. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ... Kupczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Toro 18%, AC.SOŚNICA 82%.
Del Toro - AC.SOŚNICA 6:0