Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aime Lwo Waleczne kmioty
Normal Tactiek 352 MAIN
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 36.7
weak Schieten adequate
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko passt de bal zonder na te denken. Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Juncu rent richting de bal. Juncu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Cozarak rent richting de bal. Magalski onderschept slim de pass. Magalski speelt de bal door. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... Kulisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Wolanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tatarowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juncu rent richting de bal. Juncu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Waleczne kmioty 0:1

11e minuut.
Kobeszko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oślizło de bal. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Waleczne kmioty 0:2

11e minuut.
Tatarowicz controleert de bal met de borst. Tatarowicz passt de bal in één keer door. Szałachowski rent richting de bal. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Tandecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zasławski komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Tatarowicz de bal onder controle te krijgen. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek passt de bal zonder na te denken. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Waleczne kmioty 0:3

44e minuut.
Juncu probeert naar een medespeler te passen. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek schiet op doel. Oślizło probeert de bal aan de voet te houden. Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Waleczne kmioty 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 71%, Waleczne kmioty 29%.
Aime Lwo - Waleczne kmioty 0:4

56e minuut.
Kobeszko is nu in balbezit. Zagaja rent richting de bal. Zagaja passt de bal in één keer door. Czaruś is nu in balbezit. Czaruś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kobeszko rent richting de bal. Van Walleghem rent richting de bal. Van Walleghem passt de bal zonder na te denken. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oślizło rent richting de bal. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Waleczne kmioty 0:5

80e minuut.
Kuśnierewicz met een sublieme pass. Inworp. Rudak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch geeft de bal voor. Kulisek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hajduczek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kulisek bokst de bal weg.

86e minuut.
Kulisek met een harde bal richting middenveld. Van Walleghem kopt de bal weg. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Oślizło geeft een lange en hoge pass. Inworp. Van Walleghem met de inworp. Magalski geeft de bal voor. Juncu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 61%, Waleczne kmioty 39%.
Aime Lwo - Waleczne kmioty 0:5