Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aime Lwo PFLEIDERER
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 42.8
zwak Schieten uitstekend
matig Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Prudlik met een sublieme pass. Bartoníček is nu in balbezit. Bartoníček passt de bal met de wreef. Marcussen is nu in balbezit. Marcussen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolanik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babati met een snelle inworp. Bartoníček geeft de bal voor. Kulisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihalcea springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Oślizło geeft een hoge lob. Inworp. Babati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartoníček rent richting de bal. Bartoníček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Tatarowicz onderschept slim de pass. Tatarowicz met een sublieme pass. Prudlik met een sublieme pass. Mihalcea heeft problemen om de bal te vangen. Mihalcea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:1

24e minuut.
Marcussen controleert de bal met de borst. Bartoníček is nu in balbezit. Bartoníček met een sublieme pass. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:2

26e minuut.
Prudlik onderschept slim de pass. Prudlik speelt de bal door. Mihalcea heeft problemen om de bal te vangen. Bartoníček is nu in balbezit. Bartoníček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:3

28e minuut.
Cozarak rent richting de bal. Prudlik verovert de bal door een tackle van achteren. Prudlik probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea schiet op doel. Kulisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:4

29e minuut.
Oślizło passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mihalcea de bal. Oślizło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoníček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Babati passt de bal met de wreef. Bartoníček is nu in balbezit. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:5

36e minuut.
Tatarowicz is nu in balbezit. Mihalcea verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoníček is nu in balbezit. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bartoníček is nu in balbezit. Bartoníček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea rent richting de bal. Bartoníček rent richting de bal. Bartoníček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:6

44e minuut.
Koszaliński met een sublieme pass. Mihalcea is nu in balbezit. Bartoníček rent richting de bal. Bartoníček draait met de bal, schiet en ... Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 80%, PFLEIDERER 20%.
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:7

50e minuut.
Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoníček geeft een lange en hoge pass. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:8

52e minuut.
Babati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartoníček rent richting de bal. Bartoníček geeft een lange en hoge pass. Mihalcea maakt een snoekduik en kopt de bal. Kulisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:9

55e minuut.
Babati passt de bal met de wreef. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen geeft een hoge lob. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Marcussen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bartoníček de bal. Tatarowicz rent richting de bal. Bartoníček onderschept slim de pass. Bartoníček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kuśnierewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Koszaliński kopt de bal weg. Bartoníček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihalcea rent richting de bal. Bartoníček rent richting de bal. Bartoníček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Marcussen passt de bal in één keer door. Mihalcea is nu in balbezit. Bartoníček rent richting de bal. Bartoníček haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oślizło de bal onder controle te krijgen. Kulisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Koniecpolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesner verovert de bal door een tackle van achteren. Riesner geeft een lange en hoge pass. Babati rent richting de bal. Babati haalt uit met een fantastische trap. Kulisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Prudlik speelt de bal door. Bartoníček is nu in balbezit. Bartoníček geeft een lange en hoge pass. Mihalcea krijgt zijn hoofd ertegen. Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:10

71e minuut.
Yetim komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Babati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babati geeft een hoge lob. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea schiet op doel. Kulisek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Yetim de bal. Cozarak is nu in balbezit. Yetim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yetim krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Riesner probeert naar een medespeler te passen. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen speelt de bal door. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea schiet op doel. Kulisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Marcussen neemt de hoekschop. Klungelig pakt Wolanik de bal. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:11

85e minuut.
Czaruś kopt de bal weg. Koniecpolski probeert de bal met de borst te controleren. Riesner geeft een hoge lob. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Prudlik probeert de bal met de borst te controleren. Prudlik probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea rent richting de bal. Yetim is nu in balbezit. Yetim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 79%, PFLEIDERER 21%.
Aime Lwo - PFLEIDERER 0:12