Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aime Lwo Del Toro
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 41.7
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Tiisväli geeft een hoge lob. Kuśnierewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Wolanik de bal. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:1

6e minuut.
Inworp. Ulmeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel. Kulisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Wolanik verovert de bal door een tackle van achteren. Wolanik geeft een lange en hoge pass. Tandecki kopt de bal weg. Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Skibniewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:2

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartášek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu geeft de bal voor. Skibniewski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ulmeanu passt de bal in één keer door. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli passt de bal zonder na te denken. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cozarak heeft problemen om de bal te vangen. Tiisväli met een sublieme pass. Skibniewski rent richting de bal. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wolanik de bal. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:3

21e minuut.
MacLure geeft een hoge lob. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skibniewski de bal. Skibniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:4

24e minuut.
Skibniewski passt de bal met de wreef. Oślizło rent richting de bal. MacLure onderschept slim de pass. MacLure schiet op doel. Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:5

26e minuut.
Bartášek verovert de bal door een tackle van achteren. Bartášek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Oślizło de bal onder controle te krijgen. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zagaja rent richting de bal. Hammerich onderschept slim de pass. Hammerich speelt de bal door. Klungelig pakt MacLure de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Kulisek met een harde bal richting middenveld. Hammerich kopt de bal weg. Klungelig pakt Skibniewski de bal. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek geeft de bal voor. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:6

36e minuut.
MacLure verovert de bal door een tackle van achteren. MacLure passt de bal in één keer door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
MacLure heeft problemen om de bal te vangen. MacLure passt de bal in één keer door. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski schiet op doel. Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:7

40e minuut.
Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski passt de bal zonder na te denken. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure schiet op doel. Kulisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:8

45e minuut.
Hammerich is nu in balbezit. Hammerich passt de bal in één keer door. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel. Oślizło probeert de bal aan de voet te houden. Kulisek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulmeanu zal de hoekschop nemen. Skibniewski springt en kopt de bal. Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 82%, Del Toro 18%.
Aime Lwo - Del Toro 0:9

47e minuut.
Wolanik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Skibniewski de bal onder controle te krijgen. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek geeft een hoge lob. MacLure springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:10

51e minuut.
Wawrzyczek passt de bal met de wreef. Hammerich is nu in balbezit. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli geeft de bal voor. MacLure maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuśnierewicz de bal onder controle te krijgen. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek geeft een hoge lob. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:11

58e minuut.
Oślizło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli geeft een hoge lob. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Kulisek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel. Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hammerich kopt de bal weg. Tiisväli heeft problemen om de bal te vangen. Tiisväli passt de bal in één keer door. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sápi rent richting de bal. Sápi geeft een lange en hoge pass. Wolanik heeft problemen om de bal te vangen. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:12

68e minuut.
Oślizło rent richting de bal. MacLure onderschept slim de pass. MacLure speelt de bal door. Skibniewski heeft problemen om de bal te vangen. Skibniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bartášek onderschept slim de pass. Bartášek geeft een lange en hoge pass. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ... Kulisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu geeft een lange en hoge pass. Skibniewski is nu in balbezit. Skibniewski draait met de bal, schiet en ... Kulisek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:13

76e minuut.
Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacLure de bal. MacLure schiet op doel. Kulisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:14

78e minuut.
MacLure heeft problemen om de bal te vangen. Tiisväli speelt de bal door. Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:15

81e minuut.
Daar is Tiisväli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiisväli speelt de bal door. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:16

84e minuut.
Oślizło bereikt de bal nog maar net als eerste. Oślizło geeft de bal voor. MacLure probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kulisek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aime Lwo - Del Toro 0:17

87e minuut.
Ulmeanu geeft de bal voor. Oślizło kopt de bal weg. Wawrzyczek kan de bal niet met de borst controleren. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kuśnierewicz rent richting de bal. Kuśnierewicz passt de bal in één keer door. Hammerich probeert naar een medespeler te passen. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cozarak heeft problemen om de bal te vangen. Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skibniewski de bal. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aime Lwo 89%, Del Toro 11%.
Aime Lwo - Del Toro 0:17